Абхазька аджика![]() Час приготування: 30 хв Для того щоб приготувати справжню абхазьку аджику, нам знадобиться гострий стручковий перець, багато часник, свіжої зелені, спеції та сіль, з'єднавши все це разом, ми отримаємо дивну приправу. Опис приготування: Люди, які ніколи не готували абхазьку аджику в домашніх умовах, чомусь вважають, що до її складу неодмінно входить томати або морква, але насправді це не так. Якщо поглянути на традиційний рецепт, то ми побачимо, що в ньому використовується тільки гострий перець, часник, спеції та сіль, звичайно, іноді допускаються і додаткові інгредієнти, я от, наприклад, іноді додаю трохи горіхів. З ними або без них, ця приправа виходить дуже пікантна, ароматна і неймовірно смачна, кращого доповнення до м'яса не знайти. Тому для всіх любителів гострих закусок я пропоную цей класичний рецепт абхазької аджики, обов'язково приготуйте її, впевнена, така аджика сподобається вам. Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Овочі/Перець Блюдо: Закуски/Аджика Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Як приготувати Абхазька аджика ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете спробувати зробити його будинку. А краще зрозуміти, як готується Абхазька аджика, вам покаже конкретний опис кожної дії з фото. Це прекрасне блюдо, яке полюбили мільйони людей. Його приготування досить просте і недороге. Рецепт приготування, представлений на нашому сайті - класичний. Але, мабуть, ви з легкістю зможете внести до складу інгредієнтів свої особисті переваги. Абхазька аджика - смачний і простий спосіб порадувати ваших близьких і внести свято у ваш домашній затишок. Не забудьте порахувати калорійність отриманого кулінарного виробу, щоб не нашкодити здоров'ю і не набрати вагу. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 735