Куряча грудка на сковородіЧас приготування: 20 хв Хочу вам розповісти, як приготувати курячу грудку на сковороді новим, незвичайним способом. Подавати м'ясо будемо з в тортілья або лаваші, а смажити - цілком! Дуже смачно і ситно на обід або полудень! Опис приготування: Як ви бачите, рецепт приготування курячої грудки на сковороді теж може бути досить колоритним і цікавим! Ось тільки не полінуйтеся і поекспериментуйте з овочами - смачно і з корейською морквою, і з помідорами, і з авокадо. Загалом, настійно вам рекомендую цей простий рецепт курячої грудки на сковороді! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Птах/Курка/Куряча грудка/Лаваш Блюдо: Закуски Інгредієнти:
Кількість порцій: 1-3 Як приготувати Куряча грудка на сковороді 1. Грудку натираємо спеціями, сіллю і перцем. Смажимо на маленькому вогні, щоб зарум'янилася з усіх боків. Найкраще - на сковороді-гриль. 2. Трохи охолоджуємо грудку і робимо надрізи поперечні. 3. У ці проміжки вставляємо чіпси або тонко порізаний сир. Також смачно з помідорами. 4. Це все загортаємо в тортильяс, змащуючи їх за смаком сметаною, майонезом, кетчупом. Також і овочевий гарнір підбирайте самі. Удачі! Ви давно хотіли з'ясувати, як приготувати Куряча грудка на сковороді самостійно вдома? Наш простий рецепт допоможе вам у цьому. Фото кожного кроку досконально описує, як готується зацікавило вас блюдо. Приготування - справа привабливу і цікаве. Не сумнівайтеся, це найсмачніший рецепт приготування. Але, звичайно ж, ви самі можете придумати, як змінити класичний склад інгредієнтів і додати частинку своєї фантазії в ваш домашній кулінарний продукт. Тепер ви знаєте, як зробити Куряча грудка на сковороді. Намагайтеся враховувати калорійність окремих складових страви, щоб не набрати зайву вагу. Улюблена усіма кулінарія та здоровий спосіб життя повинні поєднуватися разом! |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 253