Смажені кабачки з часником![]() Час приготування: 30 хв Проста і легка закуска - смажені кабачки з часником. Подаються кабачки як на холодне, так і гарячими. Готується закуска - трохи більше 20 хвилин. Можна подавати смажені кабачки з часником як гарнір. Опис приготування: До смажених кабачків з часником я часто додаю та інші овочі - болгарський перець, ріпчасту цибулю. Смажу всі разом і виходить чудове овочеве блюдо, закуска або корисний гарнір. Якщо у вас є сковорідка-гриль, то можете обсмажувати кабачки в ній. Виходить дуже красиво і смачно. Можна це блюдо готувати і на повітрі на решітці. Отже, як приготувати смажені кабачки з часником? 1. Кабачок промийте, очистіть від шкірки і наріжте кільцями або півкільцями, товщиною по одному сантиметру. Якщо насіння великі і тверді, то їх краще вибрати. 2. У сковороді прогрійте рослинне масло. Викладіть кабачки і обсмажуйте, помішуючи, на середньому вогні протягом 10-15 хвилин. Посоліть і поперчіть. 3. Часник очистіть і видавіть через прес прямо на кабачки. Смажте на повільному вогні ще протягом кількох хвилинок. Готові кабачки викладіть на тарілку, подавайте з майонезом. Закуска зі смажених кабачків з часником буде смачною і коли охолоне. Мені дуже подобається їсти їх просто з хлібом. Смачного! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Кабачок/Часник Блюдо: Закуски/Гарніри Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Сталося чудо! Нарешті ви знайшли саме той рецепт, який шукали. Не можна посперечатися, що Смажені кабачки з часником - відмінне блюдо. Пропонуємо вам уважно ознайомитися з інформацією, як готувати Смажені кабачки з часником в домашніх умовах. Як ви вже встигли помітити, рецепт приготування містить не тільки докладний опис кожного кроку, а й фото, що дуже допомагає уникати помилок під час роботи. Пам'ятайте, що ви завжди можете зі сміливістю застосовувати свою фантазію і міняти класичний склад інгредієнтів вироби на свій смак. Улюблені прянощі і спеції додадуть до вашого шедевру вишуканий і неповторний аромат. Візьміть собі на замітку, що бажано завжди рахувати калорії окремих продуктів, щоб залишатися красивими і здоровими. Нехай кулінарія стане для вас улюбленим дозвіллям і чудовим хобі! |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 97