Лаваш з грибамиЧас приготування: 30 хв Дивно простий рецепт лаваша з грибами припаде до душі всім любителям швидких, легких, але при цьому ситних закусок. Добре підходить як в якості закуски до гарнірів, так і як основне блюдо! Опис приготування: Не знаю, як вам, а мені цей дивний рецепт приготування лаваша з грибами дуже подобається. Зазвичай чомусь всі в процесі приготування додають ще й куряче філе, але от я, наприклад, не люблю, коли з лаваша постійно щось вивалюється і витікає сік. А тут же виходить досить легка закуска, з якою ви вже точно не зганьбитися на жодному фуршеті! А особливо, якщо вже посмажені гриби подрібніть в блендері, - тоді вийде як би ніжний паштет, який разом з сиром являють собою просто феєричне поєднання! Так що дізнавшись, як зробити лаваш з грибами, не полінуйтеся його спробувати приготувати, вам сподобається! Призначення: На обід/На швидку руку Основний інгредієнт: Гриби/Шампіньйони/Лаваш Блюдо: Закуски Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Як приготувати Лаваш з грибами 1. Розстеляємо лаваш, і змащуємо його майонезом. 2. Половину сиру натираємо на тертці, і посипаємо лаваш, рівномірно розподіляючи. 3. Рослинна олія розігріваємо на сковороді, і обсмажуємо помиті і дрібно нарізані гриби разом з перцем і сіллю. 4. Гриби перекладаємо на лаваш, і, якщо хочете - додайте спеції, зелень, перець і сіль за смаком. 5. Що залишився сир теж натираємо на тертці, і посипаємо зверху гриби. 6. Тепер акуратно і дуже туго скручуємо лаваш рулетом. Якщо боїтеся, що порветься, - закрийте начинку зверху другим лавашем, і тільки тоді скручуйте. 7. Рулет поміщаємо на застелений папером деко, і в розігрітій духовці запікаємо не більше ніж 10 хвилин. Можна в процесі його пару раз перевернути. Готово! За цим рецептом приготувати Лаваш з грибами дуже легко навіть удома, так як весь процес зображений на фото. Тепер ви завжди будете знати, як готувати Лаваш з грибами просто і смачно. Домашня кулінарія не виключає експериментів і ви завжди можете змінити класичний рецепт, додавши до стандартних інгредієнтів свої улюблені. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 633