Сирні чіпсиЧас приготування: 30 хв Чіпси приготовлені з твердих сортів сиру, приправлені паприкою і чорним перцем. Опис приготування: Сирні чіпси - чудове доповнення до закусок. Підійдуть як гарнір до салатів, картопляного пюре і гострим стравам, а також морепродуктів. Крім того, сирні чіпси смачно їсти самі по собі. Призначення: На природу/Для дітей/На полуденок Основний інгредієнт: Молочні продукти/Сир Блюдо: Закуски/Чіпси Географія кухні: Країни Європи Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Сирні чіпси 1. Сир натерти на тертці. Розігріти духовку до 180 градусів. Застелити лист пергаментного паперу силіконовим килимком. За допомогою ложечки для накладання морозива викладіть тертий сир на силіконовий килимок, залишаючи простір між грудками сиру. Вони не повинні торкатися. Зробіть грудки плоскими. Сир повинен бути діаметром близько 10 сантиметрів. При бажанні посипте чіпси чорним перцем паприкою або петрушкою, хоча багато хто воліє їх взагалі нічим не приправляти. Запікати в духовці при температурі 180 градусів близько 5-7 хвилин. 2. Після того, як Ви дістанете сирні чіпси з духовки, зачекайте пару секунд і за допомогою тонкої металевої лопатки перекладіть чіпси з силіконового килимка. Обгорніть чіпси навколо скалки або надайте їм будь-яку іншу форму за бажанням. Ви також можете не змінювати їх форму, а залишити такими, якими Ви дістали їх з духовки. Бути може, вам сподобався цей простий рецепт, і ви з задоволенням дізналися б, як приготувати його в домашніх умовах. А дізнатися, як зробити Сирні чіпси будинку, вам допоможе докладний рецепт приготування з відмінними фото кожної окремої дії. Погодьтеся, Сирні чіпси - просто приголомшливе блюдо, яке задовольнить будь-який смак і інтерес. На нашому сайті представлений класичний склад інгредієнтів для цього кулінарного виробу, проте ви завжди в силі проявити свою фантазію і додати в Сирні чіпси все, що побажаєте. Головне, враховуйте зайві калорії, щоб не вплинути на дорогоцінну фігуру. Повірте, кулінарія - це веселе і цікаве заняття! Проявляйте більше фантазії та творчості, і тоді всі ваші старання будуть оцінені по достоїнству. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 445