Баклажан по-східномуЧас приготування: 25 хв Хочу вам розповісти, як зробити баклажан по-східному, блюдо цікаве на смак, але дуже просте. Добре в якості закуски підходить до м'ясних страв, з шашликом, наприклад, взагалі ідеально! Опис приготування: Якщо познайомитеся з цим простим способом, як зробити баклажан по-східному, переконайтеся - нічого тут складного або незвичайного немає. Щоб надати східні нотки такої закусці, я додаю подрібнену кінзу, імбир і куркуму. Але ви, звичайно, можете цей рецепт приготування баклажана по-східному удосконалити по-своєму! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан Блюдо: Закуски Географія кухні: Азіатська, Східна кухні Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Як приготувати Баклажан по-східному 1. Баклажани миємо, подрібнюємо кубиками або шматочками, посипаємо сіллю, щоб гіркота вийшла. 2. На рослинному маслі тушкуємо 15 хвилин баклажани. Якщо не хочете сильно солоне блюдо - промийте їх від надлишків солі. 3. Помідори обшпарюємо окропом, знімаємо з них шкірку, натираємо на крупній тертці. Можна також подрібнити у блендері. 4. Додамо тертий помідор до вже готових баклажанів, а також тертим цибулею. Тушкуємо все разом ще 5 хвилин. 5. От і все! Подаємо з кебабами, котлетками або шашликом. Рецепт приготування з фото допоможе вам швидко дізнатися, як готується Баклажан по-східному будинки. У вас напевно вийде смачний Баклажан по-східному raquo ;, а якщо вас не влаштовує склад блюда, ви можете з легкістю прибрати або додати будь улюблений інгредієнт, особливо, якщо ви стежите за своєю фігурою і вважаєте калорійність кожної страви. Не бійтеся вносити свої нововведення в приготування страви. Експериментуйте, і тоді приготування їжі стане для вас улюбленим заняттям! Кожне приготоване вами блюдо - це найкраща відповідь на питання, як зробити ваше життя смачніше і різноманітніше! Тепер Ви знаєте, як з легкістю готувати класичний рецепт Баклажан по-східному в домашніх умовах. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 55