Баклажан по-грецькиЧас приготування: 30 хв Такий рецепт приготування баклажана по-грецьки мені подобається тим, що як закуска підходить до будь-якого гарніру як в гарячому, так і в холодному вигляді. А часу на приготування при цьому йде мало! Опис приготування: Просте в приготуванні і дуже смачна страва! Пробуємо! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан Блюдо: Закуски Географія кухні: Країни Європи/Грецька Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Як приготувати Баклажан по-грецьки 1. Баклажани миємо, нарізаємо скибочками і посипаємо сіллю. Нехай трохи постоять, щоб вийшла гіркота. 2. Потім промиваємо їх - і обсмажити на олії з двох сторін. 3. Цибулю дрібно рубаємо. 4. Помідори обшпарюємо, знімаємо шкірку, і теж подрібнюємо. Тушкуємо разом помідори і цибулю. 5. Коли суміш зі сковорідки з лука і помідорів вже почне булькати - знімаємо з вогню, солимо і перчимо до смаку. Поливаємо зверху наші баклажани і посипаємо зеленню. Готово! Напевно Ви не просто так забрели на цю web сторінку. Ви хотіли б знати, як приготувати Баклажан по-грецьки raquo ;. Простий рецепт приготування цієї страви, проте класичні складові зазначених продуктів завжди можна підмінити під власний смак. Це всіма улюблене блюдо, і його приготування принесе домашній затишок і тепло у ваші домівки. Зрозуміти, як приготувати Баклажан по-грецьки на домашній кхне, Вам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Якщо вам сподобався цей рецепт, поставте йому свою оцінку і напишіть ваш коментар для автора. Прийміть на замітку, що потрібно вважати калорійність кожного виготовленого страви, і тоді кулінарія стане не просто способом смачно поїсти, але і допоможе дбати про ваше здоров'я і фігуру. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 46