Нігірі з лососем
Дивитися всі фотографії (3)
Час приготування: 30 хв Смачна закуска японської кухні. Приготування рисових кульок з лососем. Опис приготування: 1. Відварити рис в підсоленій киплячій воді, на протязі 20 хвилин на сильному вогні. Нарізати філе лосося на тонкі шматочки. 2. Змішати в мисці рисовий оцет, цукор, комбу дасі і відварений рис, остудити. 3. Зліпити середні рисові кульки. 4. Намазати кожен рисовий кульку невеликою кількістю васабі. 5. Покласти по шматочку філе лосося на рисові кульки. Призначення: На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Лосось Блюдо: Закуски Географія кухні: Азіатська, Східна кухні/Японська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Завдяки нашому сайту у вас з'явився шанс дізнатися, як готувати Нігірі з лососем в домашніх умовах. Для початку підготуйте всі потрібні продукти, зазначені в розділі - інгредієнти. Тут вказано класичний склад кулінарного виробу, але ви з легкістю можете поміняти його в залежності від своїх уподобань. Хороші спеції додадуть вашому шедевру незабутній аромат. Нігірі з лососем - відмінний вибір, це простий і смачний спосіб здивувати своїх близьких. Як готується це блюдо, вам підкаже рецепт, що включає в себе докладний опис кожного кроку з фото. Сподіваємося, приготування не забере у вас багато часу і сил, і кулінарія назавжди стане для вас улюбленим заняттям. Якщо вам сподобався вийшов домашній Нігірі з лососем, подякуйте за це автора наданої інформації. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 41