Рисові кулькиЧас приготування: 30 хв Рецепт приготування закуски з різотто з томатним соусом. Призначення: На обід/На вечерю/Для дітей/На святковий стіл Основний інгредієнт: Крупи/Рис Блюдо: Закуски Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-8 Як приготувати Рисові кульки Вбийте 1 яйце в різотто. Потім вбийте яйце і сіль в іншу миску, в третю засипте борошно і ще в одну панірувальні сухарі. Сформуйте з різотто овальні котлетки в центр укладіть чуть чуть сиру. Надайте остаточний вигляд котлетці загорнувши її. Зробіть так решта котлетки з усього рису. Обваляйте в борошні .. ... Потім в яйці ... і, нарешті, в панірувальних сухарях. Готуйте приблизно 2 хвилини, до золотисто-ораньжевого кольору. Подавати в гарячому вигляді. Спробуйте самі приготувати це смачне блюдо будинку. Рецепт Рисові кульки гранично простий, так як весь процес створення зображений на фото. Ви можете спробувати зробити класичний варіант кулінарного виробу, а так само втілити оригінальний рецепт приготування, додавши свої улюблені інгредієнти у представлений тут склад. Laquo; Рисові кульки - Відмінний спосіб підняти настрій в будинку! |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 257