Венеціанські баклажаниЧас приготування: 30 хв Рецепт приготування італійської закуски з баклажанів. Призначення: На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан Блюдо: Закуски Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Венеціанські баклажани Вимити і очистити баклажани, потім розрізати на тонкі скибочки. Обсмажити баклажани в сковороді. Покласти на кожен шматочок смаженого баклажана шматок копченого сиру та шинки. Обваляти скибочки в збитому яйці і паніровці. Викласти на дошку і помістити в холодильник на 30 хвилин. Потім обсмажити в олії до готовності. Спробуйте самі приготувати це смачне блюдо будинку. Рецепт Венеціанські баклажани гранично простий, так як весь процес створення зображений на фото. Ви можете спробувати зробити класичний варіант кулінарного виробу, а так само втілити оригінальний рецепт приготування, додавши свої улюблені інгредієнти у представлений тут склад. Laquo; Венеціанські баклажани - Відмінний спосіб підняти настрій в будинку! |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 279