Паштет з курячої печінкиЧас приготування: 30 хв Ніжний паштет з курячої печінки готується протягом тридцяти хвилин. Підготуйте потужний блендер і все свіжу курячу печінку. Опис приготування: Паштет з курячої печінки можна використовувати для бутербродів. Або подавати з тостами і крекерами. Ще дуже раджу намазати паштет з курячої печінки на свіже м'який багет - виходить приголомшлива закуска! Рецепт паштету з курячої печінки таїть маленький секрет - коньяк. Який надає паштету якусь родзинку, роблячи його оригінальним. Спробуйте. Призначення: На обід/На вечерю/На швидку руку Основний інгредієнт: М'ясо/Птиця/Курка/Куряча печінка Блюдо: Закуски/Паштети Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Паштет з курячої печінки Підготуйте всі інгредієнти. Гарненько помийте печінку і очистіть від прожилок. Четвертинками наріжте ріпчасту цибулю. Разом з гілочкою чебрецю тушкуйте ріпчасту цибулю. Коли цибуля стане м'яким, додайте до нього курячу печінку, нарізану невеликими шматочками. Подрібніть в блендері курячу печінку з ріпчастою цибулею. Додайте коньяк, вершкове масло, сіль і перець. Збийте блендером ще раз. Готовий паштет з курячої печінки подавайте, прикрасивши зеленню. Гідно оцінити Паштет з курячої печінки ви зможете, якщо самі приготуєте це блюдо будинку. Перш ніж починати приготування, підготуйте всі необхідні продукти і кухонні прилади. Далі уважно прочитайте рецепт приготування та ознайомтесь з фото конкретних дій. Запам'ятавши, як готувати Паштет з курячої печінки, приступайте до справи. Погодьтеся, тут представлений досить простий рецепт. Ваша фантазія дозволить додати до виробу свій неповторний смак і аромат, змінивши класичний склад. Але не забудьте врахувати калорійність всіх інгредієнтів, щоб не нашкодити здоров'ю й фігурі. Поділіться своїми враженнями та ідеями з автором, нехай кулінарія об'єднує людей з усього світу! |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 183