Паштет з квасолі і волоських горіхівЧас приготування: 3 ч. 0 хв Смачний і незвичайний паштет з квасолі і волоських горіхів я роблю з вареними яйцями. Виходить незвичайна закуска. Опис приготування: Біла квасоля є основним джерелом клітковини, лідером щодо її змісту серед інших продуктів. Раджу готувати паштет з квасолі і волоських горіхів регулярно, щоб наповнювати організм корисними речовинами. Волоські горіхи сприяють поліпшенню мозкової діяльності. Бажаю вам приємного апетиту. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Боби/Квасоля/Горіхи/Волоські горіхи Блюдо: Закуски/Паштети Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Паштет з квасолі і волоських горіхів Відваріть квасоля і злийте воду. Коли квасоля охолоне, подрібніть її в блендері з волоськими горіхами і часником. До однорідної маси. Відваріть яйця круто і остудіть. Обсмажте на олії терту на крупній тертці моркву і рубаний ріпчасту цибулю. Коли будуть готові, додайте прямо в сковороду терті на крупній тертці яйця і зелень. Посоліть, поперчіть. Подрібніть тушковані овочі та яйця, змішайте з паштетом з квасолі і волоських горіхів. Готово. Напевно Ви не просто так забрели на цю web сторінку. Ви хотіли б знати, як приготувати Паштет з квасолі і волоських горіхів raquo ;. Простий рецепт приготування цієї страви, проте класичні складові зазначених продуктів завжди можна підмінити під власний смак. Це всіма улюблене блюдо, і його приготування принесе домашній затишок і тепло у ваші домівки. Зрозуміти, як приготувати Паштет з квасолі і волоських горіхів на домашній кхне, Вам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Якщо вам сподобався цей рецепт, поставте йому свою оцінку і напишіть ваш коментар для автора. Прийміть на замітку, що потрібно вважати калорійність кожного виготовленого страви, і тоді кулінарія стане не просто способом смачно поїсти, але і допоможе дбати про ваше здоров'я і фігуру. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 317