Заливне з куркиЧас приготування: 3 ч. 0 хв Ніжне і м'яке куряче м'ясо відмінно підходить для заливного. Уявіть собі прозоре, яскраве заливне з курки, полите гірчицею. Приголомшлива закуска! Давайте приготуємо. Опис приготування: Куряче м'ясо поєднується з багатьма продуктами, кислими, солодкими, солоними і гіркими. Курка - дієтичне м'ясо, і саме тому так полюбилося багатьом. Чи не важка, легко і швидко перетравлюється курочка поповнює організм корисними елементами і дає нам багато енергії і зміцнює імунітет. Але, крім всіх цих численних плюсів існує один самий головні - куряче м'ясо дуже смачне! І сьогодні я розповім вам, як приготувати оригінальну яскраву закуску - заливне з курки. Почнемо. 1. Приготуйте каструлю, покладіть до неї курячу грудку і залийте водою. Доведіть до кипіння, зніміть піну. 2. Коли вода закипить, посоліть, поперчіть її і додайте моркви. Будемо варити моркву в тому ж бульйоні. 3. Коли куряча грудка і моркву готові, дістаньте їх і покладіть на плоску тарілку, так вони швидше охолонуть. 4. У бульйон насипте желатину. Залиште хвилин на 30-40 набухати. А потім, не доводячи до кипіння, грійте курячий бульйон, постійно помішуючи. До повного розчинення желатину. 5. Курочку розділіть на маленькі шматочки. 6. Морква поріжте кільцями або зірочками. 7. Підготуйте форму або формочки для заливного. 8. Вниз складіть куряче м'ясо, а зверху - морква. Можете так само до моркви покласти свіжу зелень. 9. Залийте бульйоном форму. Залиште в холодильнику до повного застигання. На це піде мінімум півтори години. Ось у вас і вийшло прекрасне яскраве заливне з курки. Прикрасьте його свіжою зеленню і подавайте з хріном або гірчицею. Смачного і веселого свята! Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Птиця/Курка Блюдо: Закуски/Холодець Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 У вас напевно відмінний смак, якщо ви знаходитесь на цій сторінці. Заливне з курки - страва, що володіє вишуканими і неповторними якостями. Перед нами простий рецепт приготування цього кулінарного виробу, прикрашений фото кожного окремого кроку. Прочитавши, як приготувати Заливне з курки в домашніх умовах, сміливо приступайте до справи. Щоб приготування пройшло швидко і легко, дотримуйтеся порад і рекомендацій, зазначених автором. Якщо і у вас вийшло зробити Заливне з курки смачно і просто, поділіться своїми враженнями в розділі коментарів і оцініть рецепт по достоїнству. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 159