Омлет на паруЧас приготування: 20 хв Це найпростіше і смачне блюдо з яєць, яке ви приготуєте за лічені хвилини. Такий омлет виходить неймовірно ніжним і повітряним, тому він сподобається всім без винятку. Опис приготування: Нещодавно ми придбали пароварку, тому тепер намагаємося готувати в ній їжу якомога частіше, а ось і самий наш улюблений рецепт приготування омлету на пару. Він відмінно підходить для маленьких діток старше рочки, а й дорослі їдять його із задоволенням, так що я роблю його відразу на всю сім'ю. Такий омлет виходить особливо смачним, тому що у нього дуже ніжна консистенція, а ще він набагато корисніше, ніж приготований на сковороді або в духовці. Так що разом з смачним сніданком або обідом ви отримаєте відмінний настрій і користь для організму. Зараз я розповім вам, як приготувати омлет на пару, а обов'язково спробуйте приготувати це приголомшливе блюдо, впевнена, що такий омлет сподобається вам. Призначення: На сніданок/На обід/Для дітей/На сніданок/На обід Основний інгредієнт: Яйця Блюдо: Закуски/Омлет/Страви на пару Дієта: Дієтичне харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 1 Як приготувати Омлет на пару Розбиваємо яйця в миску і гарненько збиваємо їх, поки маса не стане однорідною. Тепер вливаємо молоко, солимо і при бажанні додаємо спеції. Переливаємо приготовлену суміш в спеціальну ємність для приготування їжі на пару і відправляємо в пароварку, готуємо омлет приблизно 15-20 хвилин. Перекладаємо омлет в миску і подаємо зі свіжими овочами та зеленню. Приємного вам апетиту! Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете спробувати зробити його будинку. А краще зрозуміти, як готується Омлет на пару, вам покаже конкретний опис кожної дії з фото. Це прекрасне блюдо, яке полюбили мільйони людей. Його приготування досить просте і недороге. Рецепт приготування, представлений на нашому сайті - класичний. Але, мабуть, ви з легкістю зможете внести до складу інгредієнтів свої особисті переваги. Омлет на пару - смачний і простий спосіб порадувати ваших близьких і внести свято у ваш домашній затишок. Не забудьте порахувати калорійність отриманого кулінарного виробу, щоб не нашкодити здоров'ю і не набрати вагу. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 38