Баклажани на паруЧас приготування: 40 хв Баклажани на пару - це легка, низькокалорійна закуска для любителів пікантного смаку часнику і баклажан. Опис приготування: Це настільки простий рецепт баклажан на пару, що опис його приготування не займе й двох хвилин. Блюдо неймовірно низькокалорійне і прекрасно підійде тим, хто стежить за фігурою або не їсть м'ясо. 1. Один невеликий баклажан вимити, просушити і нарізати порційними шматочками. Це можуть бути кружечки, скибочки або навіть четвертинки. 2. Часник очистити і дрібно порубати. 3. Якщо у вас є пароварка, то це значно полегшить справу. Якщо таке диво техніки ви ще не придбали, то слід підготувати велику каструлю. Налити приблизно третина води в каструлю і довести до кипіння. Зверху помістити друшляк, тільки такий, який не боїться високої температури. Дно друшляка не повинно торкатися води! 4. Нарізані баклажани відправити в чашу пароварки або друшляк, зверху викласти часник. Готувати близько 25-30 хвилин, поки баклажани не стануть м'якими. 5. За цей час необхідно приготувати заправку. Змішати соєвий соус і кунжутну олію. 6. Готові баклажани приправити соусом і посипати зеленою цибулею. Баклажани на пару в домашніх умовах можна доповнити іншими овочами або сиром. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан Блюдо: Закуски/Страви на пару Географія кухні: Країни Європи Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Тут показаний простий рецепт приготування усіма нами улюбленого кулінарного виробу - Баклажани на пару. Якщо у вас ще залишилися питання, сміливо звертайтеся до автора за порадою. Так само якщо ви знаєте, як зробити Баклажани на пару ще смачніше, пишіть ваші рекомендації в розділі коментарів. Будь-який з відвідувачів нашого сайту може додати своє фото вийшло шедевра. Сподіваємося приготування принесло вам радість, а вийшло блюдо здивувало ваших близьких. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 73