Палички з солодкої картопліЧас приготування: 40 хв Рецепт приготування запечених хрустких паличок з солодкої картоплі. Опис приготування: 1. Розігріти духовку до 220 градусів. Вистелити пергаментним папером і змастити маслом. 2. Покласти солодка картопля в мікрохвильову піч в контейнер, накрити кришкою і випікати 2 хвилини. Перемішати обережно і випікати ще від 1 до 2 хвилин. Дати постояти 5 хвилин. Викласти на блюдо. Помістити всі спеції в кухонний комбайн і подрібнити. 3. У великій мисці збити яєчні білки в піну, додати суміш спецій і збити віночком. Вмочити солодка картопля в яєчну суміш. Викласти в один шар на підготовлений лист. Випікати 10 хвилин, потім перевернути за допомогою шпателя і випікати до золотисто-коричневого кольору темно, близько 15 хвилин. Подавати відразу ж. Призначення: На обід/На вечерю/Для дітей/На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Картопля Блюдо: Закуски/Палички Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-6 Побачивши це неймовірне блюдо, Палички з солодкої картоплі, ви обов'язково повинні дізнатися як приготувати його в домашніх умовах. Для початку уважно вивчіть рецепт. Вам необхідно заздалегідь купити всі потрібні інгредієнти, щоб приготування не перервалося через брак одного з продуктів. Розкладіть всі продукти і прилади перед собою. Тепер прийшла пора з'ясувати, як зробити Палички з солодкої картоплі вдома, для цього зручно читати рецепт приготування по кроках з фото. Класичний склад блюда можна змінювати на свій розсуд, але для першого разу, радимо дотримуватися вище представленого опису. Запам'ятавши, як готується домашній Палички з солодкої картоплі, наступного разу ви можете діяти по пам'яті. Ми впевнені, що кулінарія стане для вас способом самовираження, і ви з радістю будете дивувати своїх близьких все новими кулінарними шедеврами. Однак дуже важливо не забувати підраховувати калорії, щоб не нашкодити фігурі і здоров'ю. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 44