Рулет з лаваша з рибоюЧас приготування: 30 хв Чудове ситне блюдо - рулет з лаваша з рибою в домашніх умовах. Готується він просто і стане відмінною альтернативою звичним бутербродам і закусок. Рибу краще брати червону. Опис приготування: Простота і швидкість цієї страви вплинула на те, що такий рулет з лаваша з рибою в домашніх умовах готують багато і досить часто. Страву можна приготувати і в якості відмінною закуски навіть до святкового столу. Також лавашем з рибою можна поснідати чи повечеряти. Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю/На полуденок Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Сьомга/Лаваш Блюдо: Страви в тесті Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Як приготувати Рулет з лаваша з рибою 1. Підготуйте всі овочі і рибу. Почніть з зелені: помийте кріп і дрібно наріжте. Потім змішайте вершковий сир в тарілці і додайте до нього нарізану зелень. Ретельно змішайте і отриману масу відставте чекати своєї черги. 2. Розкладіть лист лаваша і рівномірно змастіть його сирої масою. Тепер накрийте другою половинкою лаваша. Для такої страви лаваш слід брати великий. 3. З червоної риби я вибрала слабосоленую сьомгу. Нарізала її тонкими пластами, щоб зручно було викладати. Рівномірно розклала її по всій поверхні лаваша. 4. Потім потрібно згорнути лаваш і нарізати його на невеликі шматочки. За формою вони нагадують рулети. Розмір їх має бути невеликою, щоб було зручно їсти. Якщо вам сподобався цей рецепт, і ви хочете знати, як приготувати Рулет з лаваша з рибою в домашніх умовах, дотримуйтесь усім вищевикладеним рекомендаціям. Фото кожного кроку допомагає побачити, як зробити ту чи іншу дію. Рулет з лаваша з рибою - простий спосіб для того, щоб не лише порадувати своїх близьких, але і здивувати їх. Сподіваємося, приготування не відняло у вас багато сил, і ви з задоволенням поділіться своїм враженням з іншими користувачами нашого сайту в розділі коментарів. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 141