Воловани з салатомЧас приготування: 1 ч. 0 хв Невеликі кошички з листкового тіста наповнені салатом - це чудова закуска, яка безсумнівно прикрасить ваш святковий стіл. Опис приготування: Смачні листкові тарталетки дуже зручно використовувати для святкового меню. Їх можна наповнити будь-якими салатами, суфле і морепродуктами. Пропоную вам скористатися рецептом приготування волованов з салатом і здивувати своїх гостей новим і красивим стравою. Мені подобається користуватися для приготування волованов готовим листковим тістом. Це дуже зручно і здорово економить час. Отже, розповідаю, як приготувати воловани з салатом. 1. Розморожуємо листкове тісто. 2. За допомогою склянки вирізаємо з тіста круглі коржі. 3. З половини коржів вирізаємо склянкою меншого діаметру серединки, у нас виходять кільця. 4. Змащуємо водою краю круглої коржі і викладаємо на неї кільце. Злегка притискаємо. Виделкою проколюємо дно волована, щоб воно не піднімалося при випічці. 5. Деко застилає папером або присипаємо борошном і викладаємо на нього майбутні воловани. Випікаємо в духовці при температурі 180 градусів хвилин 15, до зарум'янювання. 6. Поки воловани печуться, візьмемося за приготування салату. Очистимо яйця від шкаралупи. 7. Нарізаємо шинку, сир, яйця і огірок маленькими кубиками і складаємо в миску. Додаємо до них консервовану кукурудзу. 8. Змішуємо майонез, мак і гірчицю. 9. Заправляємо отриманим соусом нарізані для салату інгредієнти. 10. Салат викладаємо в остиглі воловани і подаємо до столу. Смачного! Призначення: На святковий стіл Основний інгредієнт: Борошно і тісто Блюдо: Закуски Інгредієнти:
Кількість порцій: 8-10 За цим рецептом приготувати Волован з салатом дуже легко навіть удома, так як весь процес зображений на фото. Тепер ви завжди будете знати, як готувати Волован з салатом просто і смачно. Домашня кулінарія не виключає експериментів і ви завжди можете змінити класичний рецепт, додавши до стандартних інгредієнтів свої улюблені. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 46