Форель у вершковому соусіЧас приготування: 1 ч. 0 хв Ніжно і ароматне блюдо з риби - форель у вершковому соусі. Крім неперевершеного смаку, блюдо володіє низькою калорійністю, погодьтеся, це не маловажний фактор при виборі пиши. Опис приготування: Приготувати форель у вершковому соусі зовсім не складно. Приготування можна розділити на 3 етапи: 1) готуємо рибу 2) робимо соус 3) запікаємо рибу. Поки форель у вершковому соусі ще гаряча, блюдо слід подавати до столу. Прикрасити рибу можна червоною ікрою або помідорами чері і пригощати своїх гостей разом з салатом зі свіжих овочів і ароматним хлібом. Простий рецепт приготування форелі у вершковому соусі, до ваших послуг. Удачі! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Форель/Молочні продукти/Сливки Блюдо: Закуски Дієта: Дієтичне харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Як приготувати Форель у вершковому соусі Промийте і розріжте лимон навпіл. Видавіть, за допомогою соковижималки, сік з двох половинок, ми його використовуємо, щоб замаринувати рибу. Стейк форелі промийте і просушіть. Викладіть рибу на тарілку, посоліть і поперчіть, полийте лимонним соком і збризніть оливковим маслом. Залиште маринуватися на 20-30 хвилин. Дрібно наріжте кріп. Приготуємо вершковий соус. Розтопити на сковороді вершкове масло. Тепер, додайте борошно. Перемішуючи, додайте вершки. Наприкінці, за бажанням, додайте кріп. Масу необхідно довести до кипіння, потім зняти з вогню і дати настоятися під кришкою. Змастіть деко олією. Викладіть стейк форелі. Запікати 25-30 хвилин, темепература 190 градусів. Гарячу форель, виймаємо дерев'яною лопаткою і кладемо на тарілку. Зверху поливаємо вершковим соусом і прикрашаємо помідорами чері. Смачного! Вдивіться в цей нескладний, але в той же час оригінальний рецепт. Laquo; Форель у вершковому соусі - Улюблена страва для багатьох людей. Як приготувати Форель у вершковому соусі у себе на домашній кухні вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цієї страви містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати за цим списком, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - захоплююче заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайву вагу спробуйте щоразу підраховувати калорійність кожного харчового продукту. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 89