Шпик по-угорськиЧас приготування: 15 дн. 20 ч. 0 хв Це особливий спосіб просолкі сала з перцем. Це дуже смачно і навіть корисно! Рецепт шпику по-угорськи я дізналася від одного знайомого, у якого родичі в Угорщині. Класний рецепт. Опис приготування: Шпик по-угорськи - це дійсно смачно. Купити його можна в магазині, але краще і приємніше зробити самому. Приготування шпику справа проста, але не швидке. Розповім вам, як приготувати в домашніх умовах шпик по-угорськи. І я впевнена - більше в магазині ви купувати його не будете, ну якщо тільки в дуже крайньому випадку. Основний інгредієнт: М'ясо/Субпродукти/Сало Блюдо: Закуски Географія кухні: Країни Європи/Угорська Інгредієнти:
Кількість порцій: 20 Як приготувати Шпик по-угорськи Вибираємо сало для засолювання. Можна брати будь-яке - з прошарком і без. Це залежить від вашого смаку. Нарізаємо сало на шматки і обвалюють у солі. Сіль звичайна, кам'яна. На дно коробки в якій сало буде засолюють, насипаємо сіль. Кришимо лавровий лист і додаємо запашний перець. Можна додати гвоздику. Викладаємо на сіль сало і засипаємо сіллю. Закриваємо коробку кришкою і ставимо в холодильник. Через 3 дні дістаємо сало, знімаємо з нього мокру сіль і засипаємо сухою. Так можна повторити процес кілька разів. Приблизно днів через 10 беремося за наступний етап готування шпику. Чистимо часник і подрібнюємо його. Можна натерти на дрібній тертці, можна пропустити через чеснокодавку. Змішуємо часник з гострим перцем і половиною солодкого. Вийде щось на зразок кашки. Обмащуємо вийшла кашкою кожен шматок сала, попередньо очищену від солі. Тепер кожен обмазаний шматок сала обвалюють у залишився сухому солодкому перці. Загортаємо підготовлене таким чином сало в папір або фольгу і відправляємо в холодильник днів на 5. Погодьтеся, покроковий рецепт з фото - це до геніальності простий спосіб дізнатися, як приготувати Шпик по-угорськи в домашніх умовах. Приготування не забере у вас багато часу, а самостійно зроблене блюдо принесе радість не тільки вам, але і вашим близьким. На нашому сайті викладено класичний рецепт приготування, проте ніщо не заважає вам на свій розсуд доповнити склад продуктів своїми коханими і зробити ще більш смачний домашній Шпик по-угорськи. Кулінарія - улюблене заняття мільйонів людей, але не варто забувати, що зайві калорії можуть зіпсувати фігуру! |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 182