Карпаччо з помідорівЧас приготування: 20 хв Найпростіший спосіб долучитися до традиційної італійської кухні - це приготувати карпаччо. Найчастіше для цього використовують м'ясо або рибу, але я пропоную вам зробити його зі звичайних помідорів. Опис приготування: Якщо згадати традиційний рецепт, то карпаччо, то його прийнято готувати з сирого м'яса з додаванням соусу, але, як це часто трапляється, з часом це блюдо і його склад досить сильно змінилися. Тепер цю італійську закуску готують не тільки з м'яса (як сирого, так і сушеного або в'яленого), але так само з риби грибів, овочів і фруктів. І сьогодні я хочу поділитися з вами одним таким рецептом і розповісти, як приготувати карпаччо з помідорів - більш економічний і доступний, але не менш смачний варіант. Така ароматна закуска, яка, до речі, є вегетаріанської, прикрасить святковий стіл або зробить звичайна вечеря більш яскравим і соковитим. З цим рецептом приготування карпаччо з помідорів ви легко і просто привнесете у ваше життя маленький шматочок Італії. Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю/На святковий стіл/Фуршет/На швидку руку Основний інгредієнт: Овочі/Помідор Блюдо: Закуски Географія кухні: Країни Європи/Італійська Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 1 Як приготувати Карпаччо з помідорів Для початку помідори, звичайно ж, варто гарненько промити. Далі їх необхідно очистити від шкірки, а щоб це було простіше зробити, помідори необхідно бланшувати. Отже, робимо на помідорах хрестоподібний надріз, опускаємо їх в окріп на 2-3 хвилини, потім перекладаємо на пару хвилин в холодну воду. Тепер шкірка без праці повинна відставати від м'якоті. Вирізаємо місце кріплення плодоніжки, потім нарізаємо помідори кружечками як можна тонше. Викладаємо їх на блюдо і поливаємо столовою ложкою оливкової олії. Далі ми промиваємо свіжу зелень і нарізаємо її дрібно. Часник чистимо і подрібнюємо. Викладаємо часник в мисочку, додаємо до нього по 2 ложки оливкової олії і оцет, солимо і перчимо до смаку. Додаємо зелень і перемішуємо все, залишаємо просочитися на 3-4 хвилини. Тепер ми викладаємо приготовану суміш на кружечки помідорів і даємо їм пару хвилин просочитися. Наше карпаччо з помідорів готове, приємного апетиту! Якщо ви знайшли цей приголомшливий рецепт, значить, у вас прекрасний смак. Настав час показати світу, що ви здатні і володієте знаннями, як приготувати Карпаччо з помідорів. У першу чергу, розгляньте весь склад інгредієнтів необхідних для цієї страви. На цій сторінці представлений класичний спосіб, як зробити Карпаччо з помідорів у себе вдома. Це досить простий рецепт приготування цієї кулінарного виробу, що супроводжує докладним описом кожного кроку і фото окремих дій. Сподіваємося, приготування вам сподобалося, і ви з радістю оціните представлений тут рецепт приготування і поділіться своїм враженням з автором. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 41