Фарширований перець в мікрохвильовціЧас приготування: 30 хв Хочу вам розповісти, як приготувати фарширований перець в мікрохвильовці, - це дуже просто, та й часу віднімаємо по мінімуму. До того ж, готується у власному соку, без зайвих жирів і добавок! Опис приготування: Хочу сказати, що такий простий рецепт фаршированого перцю в мікрохвильовці мене не раз виручав, коли приходили гості. Закуска виходить універсальна - підходить до будь-якого гарніру, та й сама по собі відмінно втамовує голод! Так що розповідаю, як готувати фарширований перець в мікрохвильовці в домашніх умовах! Призначення: На обід Блюдо: Закуски Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Як приготувати Фарширований перець в мікрохвильовці 1. Перці очищаємо від плодоніжок і залишків насіння зсередини. У мікрохвильовці тримаємо 4 хвилини при максимальній потужності. 2. Цибулю чистимо і дрібно нарізаємо. Змішаємо з фаршем. Солимо, перчимо до смаку. 3. Фаршируємо фаршем перці так, щоб ще залишалося місце в центрі. 4. Робимо соус. Для цього помідори обшпарити, знімемо шкірку, і зробимо томатне пюре. Солимо, перчимо, додаємо будь-які спеції, олію, і в мікрохвильовці тримаємо соус 2 хвилини при середній потужності. 5. Заливаємо цим соусом перці, прикриємо кришкою зверху, і спочатку тримаємо 2 хвилини при максимальній потужності, а потім ще 15 хвилин при середній. Готово! Тут представлений класичний рецепт приготування усіма нами улюбленого страви - Фарширований перець в мікрохвильовці. Якщо ви спробуєте виконати всі вище вказані дії і поради, то ви безумовно отримаєте смачний Фарширований перець в мікрохвильовці, приготований в домашніх умовах. А щоб нічого не переплутати під час готування, завжди тримайте перед собою відкритий рецепт і стежте за фото кроками. Ви так само можете поміняти простий склад блюда за своїм смаком, але не забудьте підрахувати калорійність кожного інгредієнта, щоб не нашкодити здоров'ю. Отримавши досвід, як приготувати Фарширований перець в мікрохвильовці у себе вдома, обов'язково діліться своїми враженнями з автором. Сподіваємося, кулінарія буде об'єднувати все більше і більше людей в єдину спільноту! |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 78