Лаваш із зеленнюЧас приготування: 30 хв Відмінний сніданок або закуска на пікніку. Готувати легко і дуже просто, а з'їдається з величезним задоволенням і дуже швидко. Опис приготування: Лаваш вже давно увійшов в наше меню. Це смачне виріб використовується і замість хліба, і в приготуванні різних страв. Хочу розповісти вам, як приготувати лаваш з зеленню. Ця легка закуска, без якої не обходиться жоден пікнік у нашій родині, готується дуже легко. Лаваш із зеленню можна приготувати і в домашніх умовах на сніданок. Читайте рецепт і обов'язково приготуйте цю страву, вам сподобається! Призначення: На сніданок/На природу Основний інгредієнт: Зелень/Лаваш Блюдо: Закуски Географія кухні: Республіки СРСР/Вірменська/Грузинська/Кавказька Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Як приготувати Лаваш із зеленню Зелень миємо і дрібно нарізаємо. Додаємо подрібнений сир, солимо і перчимо. Все добре перемішуємо. Лаваш розрізаємо на рівні частини і викладаємо на кожну частину начинку. Загортаємо начинку в лаваш і смажимо на олії на сковорідці з двох боків до золотистого кольору. Можна обсмажувати на решітці на вугіллі - дуже смачно! Запевняємо вас, приготування цього кулінарного шедевра не відніме у вас багато часу і сил, якщо будете все робити правильно. А щоб дізнатися, як приготувати Лаваш із зеленню самостійно вдома, вам підкаже детальний рецепт з фото. Як готується це чудове блюдо, читайте в описі і дотримуйтесь порад і правилам. Класичний склад інгредієнтів ви з легкістю можете доповнити за своїм бажанням, адже кулінарія - мистецтво, засноване на досвіді та експериментах. Лаваш із зеленню - простий спосіб втамувати голод навіть самого вибагливого в їжі людини. Своїми враженнями про процес готування і получившимся результатом поділіться з учасниками нашого сайту в розділі коментарів. Ви можете оцінити рецепт приготування автора за п'ятибальною шкалою. Бажаємо вам, щоб всі ваші старання були так само гідно оцінені вашими дегустаторами. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 65