Карпаччо з печерицьЧас приготування: 20 хв А ось і ще один досить простий і цікавий рецепт для всіх любителів італійського карпаччо. У ньому я розповім вам, як швидко і легко приготувати чудову святкову закуску з шампіньйонів. Опис приготування: Я думаю, що багато хто з вас вже не раз пробували це отличнейшее блюдо, яке італійці називають карпаччо, тільки ви, швидше за все, навіть і не підозрювали, що це воно. Ну а щоб надалі ви були в курсі, я розповім вам, що карпаччо - це тонко нарізані скибочки будь-яких сирих продуктів, вірніше в оригіналі для цього використовували тільки яловичину, однак тепер з'явилося безліч варіантів і з іншими інгредієнтами. І я пропоную вам досить простий рецепт карпаччо з печериць, для якого ми візьмемо гриби, трохи овочів і сир. З усього з цього в нас вийде дуже цікава закуска з незвичайним смаком, так що з цим рецептом приготування карпаччо з печериць вам буде, чим здивувати гостей. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл/Святковий обід/Романтична вечеря/Фуршет Основний інгредієнт: Гриби/Шампіньйони Блюдо: Закуски Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 1 Як приготувати Карпаччо з печериць Для початку ми дуже ретельно промиваємо гриби, висушуємо їх за допомогою паперових серветок і очищаємо від верхнього шару. Далі нарізаємо печериці на дуже тонкі пластинки. Викладаємо печериці на тарілку, поливаємо лимонним соком, посипаємо спеціями і трохи солимо, залишаємо маринуватися на 5-7 хвилин. Поверх грибів викладаємо нарізаний тонкими скибочками помідор і цибулю, посипаємо все шматочками сиру і поливаємо оливковою олією, прикрашаємо зеленню. Тепер карпаччо з печериць готове, і його можна подавати до столу. Смачного! Карпаччо з печериць - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати Карпаччо з печериць в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 9