Спаржа, запечена в духовціЧас приготування: 20 хв Спаржа, запечена в духовці, робиться елементарно. Усього кілька хвилин, щоб помити її і укласти на деко. Духовка сама все приготує. Спаржа - відмінний корисний гарнір до будь-якої страви. Опис приготування: Спаржу запікають у духовці 15 хвилин при 175 градусах. Духовку спочатку потрібно розігріти до заданої температури. Спаржу на лист укладають в один шар. Готова спаржа має м'яку мляву структуру з вираженим ароматом. Якщо спаржу сильно збезводнити, то вона стане волокнистої і грубою. Якщо сумніваєтеся, пробуйте під час приготування! Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Спаржа Блюдо: Закуски/Гарніри Географія кухні: Країни Європи Дієта: Пісні страви/Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-6 Як приготувати Спаржа, запечена в духовці На деко постелити фольгу і налити масло. Укласти спаржу, посипати спеціями. Смажити 15 хвилин, подати як гарнір. Перед вами простий рецепт приготування Спаржа, запечена в духовці. Фото кожного кроку дає зрозуміти, як зробити правильно ту чи іншу дію. А як готується це чудове блюдо в домашніх умовах, вам розповість детальний рецепт Спаржа, запечена в духовці. Безсумнівно, в класичний склад інгредієнтів, ви можете додати свої персональні задумки. Дізнатися про все секрети, як готувати легко і швидко, як робити зі звичайних продуктів харчування кулінарні шедеври допоможе наш сайт. Нехай кулінарія стане для вас не просто щоденною рутиною - а цікавим захоплення і святом життя! Тільки не забувайте рахувати калорії, щоб завжди залишатися у формі. Спробуйте повторити всі вищеописані рекомендації, і у вас безсумнівно вийде смачний домашній Спаржа, запечена в духовці. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 52