Рулет з сьомгою і сиромЧас приготування: 30 хв Рулет з сьомгою і сиром - це ідеальна закуска на святковий стіл. По-перше, це блюдо дуже красиво виглядає. По-друге, закуска ця дійсно дуже смачна. Опис приготування: Компоненти для рулету можна міняти спокійно і вільно на свій розсуд. Коли до мене несподівано нагрянули гості, у мене була оселедець і вершкове масло. І навіть з цих компонентів вийшов дуже смачний рулет. Призначення: На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Сьомга/Лаваш Блюдо: Закуски Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-8 Як приготувати Рулет з сьомгою і сиром 1. Розгорніть лаваш на столі. Тільки купуйте тонкий великий лаваш. З нього вийде справжнісінький рулет. Товстий лаваш сюди не підійде. Добре змастіть всю поверхню плавленим сиром. Замість сиру можна використовувати вершкове масло і, навіть, майонез. 2. Сьомгу розріжте на маленькі шматочки. Розкладіть шматочки на всю поверхню лаваша. 3. Обережно скрутіть лаваш в рулет. Загорніть його в харчову плівку і поставте в холодильник хоча б хвилин на 20, щоб він зміг просочитися. Діставайте рулет, наріжте його на невеликі шматочки і красиво викладіть на плоске блюдо. Навколо можна розкласти гілочки зелені для краси. Красиво? Тепер є, чим закусити чарочку горілки вашим гостям. Запевняємо вас, приготування цього кулінарного шедевра не відніме у вас багато часу і сил, якщо будете все робити правильно. А щоб дізнатися, як приготувати Рулет з сьомгою і сиром самостійно вдома, вам підкаже детальний рецепт з фото. Як готується це чудове блюдо, читайте в описі і дотримуйтесь порад і правилам. Класичний склад інгредієнтів ви з легкістю можете доповнити за своїм бажанням, адже кулінарія - мистецтво, засноване на досвіді та експериментах. Рулет з сьомгою і сиром - простий спосіб втамувати голод навіть самого вибагливого в їжі людини. Своїми враженнями про процес готування і получившимся результатом поділіться з учасниками нашого сайту в розділі коментарів. Ви можете оцінити рецепт приготування автора за п'ятибальною шкалою. Бажаємо вам, щоб всі ваші старання були так само гідно оцінені вашими дегустаторами. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 55