Ріпа печенаЧас приготування: 30 хв Рецепт приготування печеної ріпи з цибулею. Опис приготування: Печена ріпа - відмінний пісний гарнір. Приготування: Очистити ріпу від шкірки і помістити форму для випічки. Додати? склянки води і запікати в духовці, поки ріпа не стане м'якою. Дати ріпі охолонути, після чого нарізати тонкими скибочками. Додати до ріпі подрібнену цибулину, посолити, поперчити за смаком, полити олією, посипати подрібненою зеленню і подавати. Призначення: На обід Основний інгредієнт: Овочі/Ріпа Блюдо: Закуски Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Якщо Ви хочете спробувати який смачний цей кулінарний продук, дотримуйтесь докладного пошаговому опису з фото і дізнаєтеся, як приготувати Ріпа печена швидко і смачно. Рецепт приготування цієї страви досить простий і ви з легкістю зробите це неповторне страву в домашніх умовах. Класичний склад продуктів завжди можна оригінально змінити під себе. Після створення представленої ідеї, обов'язково поділіться своїм коментарием з автором і оцініть даний рецепт! Laquo; Ріпа печена - Унікальний спосіб внести домашній затишок у вашу повсякденну сімейне життя. Порадуйте своїх рідних і близьких і доведіть, що для вас кулінарія - найулюбленіше хобі! |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 40