Кабачки під майонезомЧас приготування: 40 хв Кабачки під майонезом - легка і швидка закуска. Вам не доведеться на нього особливо витрачається, всі компоненти рецепта не дорогі і доступні в будь-якому магазині. Спробуйте це приготувати! Опис приготування: Рецепт приготування не вимагає особливих зусиль від вас. Все робиться швидко, а результат скаже сам за себе. Обов'язково, приготуйте до кабачків часниковий соус. Він додасть пікантності і гостроти страви. Приступимо до приготування кабачків під майонезом в домашніх умовах. Призначення: На обід/На святковий стіл Основний інгредієнт: Овочі/Кабачок Блюдо: Закуски Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Кабачки під майонезом Промийте і наріжте кабачки тонкими кільцями. Викладаємо нижній шар на тарілку. Посоліть. Потім викладаємо другий шар. Так само солимо. Розігріваємо сковороду. Тим часом, кабачки потрібно обваляти в борошні. Обсмажуємо кабачки, до появи золотистої скоринки. Кабачки пожежа. Приготуємо до них соус. Подрібніть часник. Змішайте часник з майонезом. Розкладіть кабачки на тарілці. Змастіть часниковим соусом нижній шар. Потім викладіть верхній шар і повторно змастіть соусом. Готово! Прикрасьте кабачки кільцями огірків і подавайте до столу! Смачного! Вдивіться в цей нескладний, але в той же час оригінальний рецепт. Laquo; Кабачки під майонезом - Улюблена страва для багатьох людей. Як приготувати Кабачки під майонезом у себе на домашній кухні вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цієї страви містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати за цим списком, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - захоплююче заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайву вагу спробуйте щоразу підраховувати калорійність кожного харчового продукту. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 43