БаклажаннаяікраЧас приготування: 40 хв Баклажаннаяікра - наш делікатес! Смачна, яскрава за смаком, ароматна ікра з баклажанів. Обов'язково спробуйте! Її можна їсти ложкою або намазувати на хліб. Смакота! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Овочі Блюдо: Закуски Інгредієнти:
Кількість порцій: 3 Як приготувати Баклажаннаяікра Приготуйте всі необхідні інгредієнти. Баклажан очищаємо і нарізаємо середнім кубиком. Солимо й залишаємо на 10-15 хвилин. Нарізаємо солодкий перець. На середній тертці натираємо моркву. У сковороду з невеликою кількістю масла викладаємо баклажани, морква та перець. Під закритою кришкою тушкуємо 10-15 хвилин, помішуючи. З помідор знімаємо шкірку, подрібнюємо і додаємо в сковороду. Тушкуємо ікру до випаровування рідини вже без кришки. За смаком додаємо сіль і, за бажанням, гострий перець. Ікра готова. Смачного. Якщо Ви хочете спробувати який смачний цей кулінарний продук, дотримуйтесь докладного пошаговому опису з фото і дізнаєтеся, як приготувати Баклажаннаяікра швидко і смачно. Рецепт приготування цієї страви досить простий і ви з легкістю зробите це неповторне страву в домашніх умовах. Класичний склад продуктів завжди можна оригінально змінити під себе. Після створення представленої ідеї, обов'язково поділіться своїм коментарием з автором і оцініть даний рецепт! Laquo; Баклажаннаяікра - Унікальний спосіб внести домашній затишок у вашу повсякденну сімейне життя. Порадуйте своїх рідних і близьких і доведіть, що для вас кулінарія - найулюбленіше хобі! |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 30