Скумбрія в рукавіЧас приготування: 50 хв Сьогодні я вам розповім, як зробити скумбрію в рукаві. Дуже корисне і ніжне блюдо. Цей рецепт дуже стане в нагоді тим, хто рахує калорії і піклується про своє здоров'я. Опис приготування: Якщо ви прийшли з роботи втомлена, голодна, а вдома нічого готового немає, а незабаром прийде чоловік - то рецепт приготування скумбрії в рукаві якраз для вас! Все, що вам слід зробити - це включити духовку, почистити рибу і цибулю, посипати спеціями, засунути все це в рукав для запікання і відправити запікатися. А в цей час можна відпочити або швиденько зробити легкий гарнір. За допомогою цього простого рецепту приготування скумбрії, у страві зберігається максимально можливу кількість вітамінів і корисних мікроелементів, як при приготуванні на пару. Є ще одна дуже велика перевага цього рецепта, коли у Вас готується риба запечена в рукаві - деко мити не треба, все швидко і чисто! Словом, відмінне блюдо ця скумбрія в рукаві, рецепт якого знати вигідно і корисно :) Призначення: На обід/На вечерю/Легка вечеря Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Скумбрія Блюдо: Гарячі страви/Страви в рукаві Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Скумбрія в рукаві Тушки скумбрії ретельно чистимо, видаляємо жабра, миємо. Натираємо сумішшю солі і перцю. Цибулю чистимо, ріжемо півкільцями або кільцями, посипаємо кмином. Відрізаємо рукав для запікання потрібної довжини. Закріплюємо один кінець рукава спеціальним затискачем або просто зав'язуємо ниткою і кладемо в рукав скумбрію і приготований лук. Рівномірно розподіляємо цибулю між рибками. Робимо в рукаві 5-6 проколів для того, щоб виходив пар.Отправляем нашу рибу в рукаві в заздалегідь нагріту до 180-200 градусів духовку хвилин на 25-35. Час готування залежить від розміру тушки скумбрії. Якщо риба велика - сміливо витримуйте в духовці хвилин 35. Якщо вам хочеться отримати на рибі золотисту скориночку - то хвилин за 10 до кінця готування розріжте рукав і розкрийте рибу. Гідно оцінити Скумбрія в рукаві ви зможете, якщо самі приготуєте це блюдо будинку. Перш ніж починати приготування, підготуйте всі необхідні продукти і кухонні прилади. Далі уважно прочитайте рецепт приготування та ознайомтесь з фото конкретних дій. Запам'ятавши, як готувати Скумбрія в рукаві, приступайте до справи. Погодьтеся, тут представлений досить простий рецепт. Ваша фантазія дозволить додати до виробу свій неповторний смак і аромат, змінивши класичний склад. Але не забудьте врахувати калорійність всіх інгредієнтів, щоб не нашкодити здоров'ю й фігурі. Поділіться своїми враженнями та ідеями з автором, нехай кулінарія об'єднує людей з усього світу! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 412