Риба з картоплею запечені в рукаві![]() Час приготування: 1 ч. 0 хв Ніжна рибка з ароматним картоплею! Опис приготування: Картопля необхідно очистити і нарізати на середні шматочки. Лук також потрібно почистити і нарізати півкільцями, а зелень дрібно нашаткувати. Далі змішати всі інгредієнти в мисці, все посолити і поперчити. Потім додати майонез і перемішати. Рибу необхідно почистити і нарізати на шматочки середніх розмірів. Також посолити і поперчити. Далі викласти рибу і картопляну суміш в рукав для запікання і томити в духовці протягом 1 години при температурі в 180 градусів. Призначення: На святковий стіл Основний інгредієнт: Риба і морепродукти Блюдо: Гарячі страви/Страви в рукаві Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-6 У вас напевно відмінний смак, якщо ви знаходитесь на цій сторінці. Риба з картоплею запечені в рукаві - страва, що володіє вишуканими і неповторними якостями. Перед нами простий рецепт приготування цього кулінарного виробу, прикрашений фото кожного окремого кроку. Прочитавши, як приготувати Риба з картоплею запечені в рукаві в домашніх умовах, сміливо приступайте до справи. Щоб приготування пройшло швидко і легко, дотримуйтеся порад і рекомендацій, зазначених автором. Якщо і у вас вийшло зробити Риба з картоплею запечені в рукаві смачно і просто, поділіться своїми враженнями в розділі коментарів і оцініть рецепт по достоїнству. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 354