Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Сосиски в тісті на сковороді
Запечені кабачки в духовці
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Напої » Медовуха без дріжджів

Медовуха без дріжджів

Медовуха без дріжджів
Час приготування: 47 дн. 12 ч. 0 хв
Цей напій готували ще в XIX столітті наші предки. Медовуха має приємний квітковий аромат, володіє бадьорять властивостями, що особливо актуально в літній період, коли мучить спрага.

Опис приготування:
Вашій увазі - простий рецепт приготування медовухи без дріжджів. Час приготування медовухи - 2-3 місяці, весь цей період вона повинна зберігається в холодильнику або льосі, одним словом холодному місці. Медовуха дуже рятує і виручає в період літньої спеки, спробуйте і переконайтеся в цьому самі!

Призначення: На природу/На полуденок

Основний інгредієнт:
Мед
Блюдо: Напої
Географія кухні: Російська кухня

Інгредієнти:
  • Холодна вода - 1 Літр (кип'ячена)
  • Мед - 50 Грам
  • Родзинки - 50 Грам

Кількість порцій: 2-3

Як приготувати Медовуха без дріжджів
Медовуха без дріжджів Підготуйте необхідні інгредієнти. Медовуха без дріжджів Розчиніть мед у воді. Медовуха без дріжджів Додаємо промиті родзинки. Медовуха без дріжджів Чи не герметично прикрийте банку блюдцем і залиште при кімнатній температурі на дві доби. Медовуха почне бродити. Медовуха без дріжджів Через марлю або сито процідіть напій у пляшку. Медовуха без дріжджів Через 2-3 місяці зберігання в холодному місці - напій буде готовий!
Медовуха без дріжджів - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати Медовуха без дріжджів в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких.
Категорія: Напої Переглядів: 390   
Схожі рецепти страв з фото:
Домашня медовуха
Квас без дріжджів
Вино з варення без дріжджів
Квас з дріжджів і цукру
Квас з житнього борошна
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.