Медовуха без дріжджів![]() Час приготування: 47 дн. 12 ч. 0 хв Цей напій готували ще в XIX столітті наші предки. Медовуха має приємний квітковий аромат, володіє бадьорять властивостями, що особливо актуально в літній період, коли мучить спрага. Опис приготування: Вашій увазі - простий рецепт приготування медовухи без дріжджів. Час приготування медовухи - 2-3 місяці, весь цей період вона повинна зберігається в холодильнику або льосі, одним словом холодному місці. Медовуха дуже рятує і виручає в період літньої спеки, спробуйте і переконайтеся в цьому самі! Призначення: На природу/На полуденок Основний інгредієнт: Мед Блюдо: Напої Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Як приготувати Медовуха без дріжджів ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Медовуха без дріжджів - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати Медовуха без дріжджів в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких. |
||
Категорія: Напої Переглядів: 390