Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Запечена капуста
Тісто на галушки
Сосиски в тісті на сковороді
Ожина з цукром на зиму
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Різне » Гарбузова каша

Гарбузова каша

Гарбузова каша
Час приготування: 45 хв
Знайомтеся з рецептом гарбузової каші, який дістався у спадок від бабусі! Гарбузова каша - це смачно, корисно і дуже красиво.

Опис приготування:
Для приготування гарбузової каші потрібно зовсім небагато - пшоно, гарбуз і молоко, а також для смаку - сіль, цукор, родзинки і вершкове масло. Насправді, ніколи не вдається кашу приготувати однаково. Тому зазначені в інгредієнтах кількості, у вас можуть вийти зовсім іншими. Така каша завжди готується на око. Так, поки не забув - якщо ви страждаєте діабетом, то кількість цукру в каші, зрозуміло, потрібно обмежити.

Бажаю удачі і пам'ятайте прислів'я, що кашу маслом не зіпсуєш! ;)

Призначення: На сніданок

Основний інгредієнт:
Овочі/Гарбуз/Крупи
Блюдо: Каші
Географія кухні: Російська кухня
Дієта: Для діабетиків/Дієтичне харчування/Вегетаріанське харчування

Інгредієнти:
  • Гарбуз - 1/4 Штуки
  • Молоко - 1-1,5 склянки
  • Пшоно - 1 Стакан
  • Сіль, цукор, родзинки - - За смаком
  • Вершкове масло - - За смаком

Кількість порцій: 3-4

Як приготувати Гарбузова каша
Гарбузова кашаГарбуз миємо, розрізаємо попалам, дістаємо насіння і мезгу. Зайву частину обертаємо плівкою і відправляємо в холодильник. Потрібну частину ріжемо невеликими брусочками. Гарбузова кашаПотім брусочки укладаємо в каструлю і заливаємо молоком, щоб всі шматочки гарбуза були повністю покриті. Гарбузова кашаГарбуз з молоком варимо під кришкою близько 20 хвилин, а в цей час промиваємо під проточною водою пшоно. Гарбузова кашаЧерез 10 хвилин, коли гарбуз стане м'якою, додаємо пшоно, цукор, сіль і родзинки і варимо ще близько 10 хвилин до повної готовності. Гарбузова кашаРозкладаємо по тарілочках і додаємо масло. Готово!
Вам сподобався цей рецепт? Ви хочете зробити домашній Гарбузова каша своїми руками? Тоді дотримуйтесь представленим фото кроків, які детально показують, як готується це фантастичне блюдо. Приготування займе у вас небагато часу, і незабаром ви зможете скуштувати смачний Гарбузова каша прямо у себе вдома. Тут представлений класичний рецепт приготування цієї страви, однак за допомогою вашої фантазії ви можете легко поміняти склад продуктів, особливо, якщо ви стежите за фігурою і вважаєте калорії. Пам'ятайте, кулінарія - простий спосіб урізноманітнити ваше життя!
Категорія: Різне Переглядів: 1007   
Схожі рецепти страв з фото:
Східна гарбузова солодкість
Пшоняна каша з гарбузом
Пшенична каша в мультиварці
Каша з гарбузом в мультиварки
Каша в горщику в духовці
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.