Гарбузова кашаЧас приготування: 45 хв Знайомтеся з рецептом гарбузової каші, який дістався у спадок від бабусі! Гарбузова каша - це смачно, корисно і дуже красиво. Опис приготування: Для приготування гарбузової каші потрібно зовсім небагато - пшоно, гарбуз і молоко, а також для смаку - сіль, цукор, родзинки і вершкове масло. Насправді, ніколи не вдається кашу приготувати однаково. Тому зазначені в інгредієнтах кількості, у вас можуть вийти зовсім іншими. Така каша завжди готується на око. Так, поки не забув - якщо ви страждаєте діабетом, то кількість цукру в каші, зрозуміло, потрібно обмежити. Бажаю удачі і пам'ятайте прислів'я, що кашу маслом не зіпсуєш! ;) Призначення: На сніданок Основний інгредієнт: Овочі/Гарбуз/Крупи Блюдо: Каші Географія кухні: Російська кухня Дієта: Для діабетиків/Дієтичне харчування/Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Гарбузова каша Гарбуз миємо, розрізаємо попалам, дістаємо насіння і мезгу. Зайву частину обертаємо плівкою і відправляємо в холодильник. Потрібну частину ріжемо невеликими брусочками. Потім брусочки укладаємо в каструлю і заливаємо молоком, щоб всі шматочки гарбуза були повністю покриті. Гарбуз з молоком варимо під кришкою близько 20 хвилин, а в цей час промиваємо під проточною водою пшоно. Через 10 хвилин, коли гарбуз стане м'якою, додаємо пшоно, цукор, сіль і родзинки і варимо ще близько 10 хвилин до повної готовності. Розкладаємо по тарілочках і додаємо масло. Готово! Вам сподобався цей рецепт? Ви хочете зробити домашній Гарбузова каша своїми руками? Тоді дотримуйтесь представленим фото кроків, які детально показують, як готується це фантастичне блюдо. Приготування займе у вас небагато часу, і незабаром ви зможете скуштувати смачний Гарбузова каша прямо у себе вдома. Тут представлений класичний рецепт приготування цієї страви, однак за допомогою вашої фантазії ви можете легко поміняти склад продуктів, особливо, якщо ви стежите за фігурою і вважаєте калорії. Пам'ятайте, кулінарія - простий спосіб урізноманітнити ваше життя! |
||
Категорія: Різне Переглядів: 1007