Варення з чорниці у власному сокуЧас приготування: 40 хв Моє улюблене варення з чорниць у власному соку в домашніх умовах готується вкрай просто, а вже результатом ви будете задоволені - корисне, без цукру і води, але при цьому солодке і ароматне. Опис приготування: Я дуже сподіваюся, що таке варення з чорниці у власному соку в домашніх умовах у вас вийде таким же смачним і соковитим, як у мене. Апетитно до нестями, всім рекомендую! А при цьому і корисно, і без цукру! Так що, знаючи, як приготувати варення з чорниць у власному соку, не полінуйтеся спробувати його зробити! Призначення: Для дітей Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-7 Як приготувати Варення з чорниці у власному соку 1. Ягоди миємо й перебираємо. 2. Викладаємо в півлітрові стерильні банки, а їх, у свою чергу, у велику каструлю з водою. Кип'ятимо, поки ягоди не пустять сік і не осядуть. 3. Періодично підкладайте свіжі ягоди, щоб банку залишалася повною. Коли чорниця вже потоне у своєму соку, можна знімати з вогню. 4. У кожну з банок зверху додаємо по чайній ложці цукру (вийде корочка, що перешкоджає псуванню варення), закочує стерильними кришками на зиму. Напевно Ви не просто так забрели на цю web сторінку. Ви хотіли б знати, як приготувати Варення з чорниці у власному соку raquo ;. Простий рецепт приготування цієї страви, проте класичні складові зазначених продуктів завжди можна підмінити під власний смак. Це всіма улюблене блюдо, і його приготування принесе домашній затишок і тепло у ваші домівки. Зрозуміти, як приготувати Варення з чорниці у власному соку на домашній кхне, Вам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Якщо вам сподобався цей рецепт, поставте йому свою оцінку і напишіть ваш коментар для автора. Прийміть на замітку, що потрібно вважати калорійність кожного виготовленого страви, і тоді кулінарія стане не просто способом смачно поїсти, але і допоможе дбати про ваше здоров'я і фігуру. |
||
Категорія: Різне Переглядів: 213