Желе з рожевого вина з ожиною![]() Час приготування: 5 ч. 30 хв Рецепт приготування желе з рожевого вина з ожиною. Опис приготування: У великій мисці залити желатин 2 склянками холодної води і дати постояти 5 хвилин. У каструлі довести 2 склянки вина, 3/4 склянки цукру і 1 стакан ожини до кипіння. Зменшити вогонь і варити 10 хвилин. Залити гарячою сумішшю вина желатин і прибрати ожину. Додати лимонний сік і перемішати суміш, поки желатин не розчиниться. Розділити 1 стакан ожини і желатинову рідина між 4 чашами. Накрити і поставити в холодильник на 5 годин. У невеликій мисці посипати 1 1/2 столовою ложкою цукру залишилася ожину. Додати решту столову ложку вина і перемішати. Опустити нижню частину кожної чаші з желе в теплу воду на 5 секунд. Перевернути желе на блюдо, прикрасити ожиною з цукром і подавати. Призначення: Для дітей/На десерт/На святковий стіл/8 березня Основний інгредієнт: Ягоди/Ожина Блюдо: Десерти/Желе Географія кухні: Країни Європи/Французька Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Погодьтеся, покроковий рецепт з фото - це до геніальності простий спосіб дізнатися, як приготувати Желе з рожевого вина з ожиною в домашніх умовах. Приготування не забере у вас багато часу, а самостійно зроблене блюдо принесе радість не тільки вам, але і вашим близьким. На нашому сайті викладено класичний рецепт приготування, проте ніщо не заважає вам на свій розсуд доповнити склад продуктів своїми коханими і зробити ще більш смачний домашній Желе з рожевого вина з ожиною. Кулінарія - улюблене заняття мільйонів людей, але не варто забувати, що зайві калорії можуть зіпсувати фігуру! |
||
Категорія: Різне Переглядів: 277