Яблука, запечені з корицеюЧас приготування: 30 хв Яблука, запечені з корицею, - чудовий ароматний десерт! Терпкий аромат яблука відмінно поєднується з корицею. На смак теж досить вишукано. Прекрасний корисний і дуже доступний десерт. Опис приготування: Яблука запечені з корицею дуже зручно брати з собою на пікнік. Заздалегідь підготуйте, начините і загорніть яблука, а на природі можете кожному роздати по алюмінієвому яблучку. Дуже забавне розвага - запікати яблука на вугіллі, які згодом виявляться ще і з приємним сюрпризом у вигляді соусу з цукру і кориці! Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю/Для дітей Основний інгредієнт: Фрукти/Яблука Блюдо: Десерти Географія кухні: Країни Європи Дієта: Пісні страви/Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 1 Як приготувати Яблука, запечені з корицею Підготувати продукти. Порізати яблуко на 8 частин. Видалити насіння. Взяти в руку фольгу і знову скласти яблуко, крім двох шматочків. В середину насипати цукор і корицю. Викласти залишилися шматочки і закрити фольгу. Запікати 20 хвилин при 180 градусах. Яблука, запечені з корицею - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати Яблука, запечені з корицею в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких. |
||
Категорія: Різне Переглядів: 91