Сорбет з гранатаЧас приготування: 19 ч. 0 хв Сорбет з граната - чисто східне винахід! Смачне, освіжаючий і корисне. Я б сказала, фруктове морозиво. Спробуйте зробити сорбет з граната, щоб вирішити, подобається він вам чи ні! Опис приготування: Щоб приготувати сорбет з граната, використовуйте не блендер, а кухонний комбайн. Кісточки граната повинні залишитися цілими, інакше сік буде гірчити. Можете вичавити сік яким-небудь іншим способом. Воду з цукром потрібно нагрівати в каструлі до тих пір, поки цукор не розчиниться повністю і додавати сік вже в повністю охолоджений сироп. Вам знадобиться мороженица, щоб приготувати сорбет. Успіхів і приємного апетиту! Призначення: Для дітей/На полуденок/На святковий стіл Основний інгредієнт: Фрукти/Гранат Блюдо: Десерти Географія кухні: Арабська Дієта: Пісні страви/Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Сорбет з граната Підготуйте продукти. Звільніть зерна граната. У кухонному комбайні із зерен випустіть сік. У каструлі закип'ятіть воду з цукром п'ять хвилин. Дайте їй охолонути. Додайте сік граната. Сік з водою витримайте в холодильнику ніч і на наступний день помістіть сік в морозивниця. Заморозьте в морозилці готовий сорбет. Смачного! Якщо ви переглядаєте цей фантастичний рецепт, значить, ви розумієте толк в смаку. Прийшла пора довести собі і всім навколо, що ви можете і знаєте як приготувати Сорбет з граната. Для початку прочитайте повний склад продуктів, що входять в рецептуру кулінарного виробу. Тут ви бачите класичний метод, як зробити Сорбет з граната в домашніх умовах. Це найпростіший рецепт приготування цієї страви, доповнений повним описом послідовності дій та фото. Порадуйте близьких своїм кулінарним твором і обов'язково поділіться своїми враженнями з усіма користувачами нашого сайту. |
||
Категорія: Різне Переглядів: 80