Підлива з тушонкиЧас приготування: 30 хв Підлива з тушонки - це прекрасне доповнення до головної страви! Ви можете подати її до страв з картоплі, макаронів, рису і т.д.- Вийде дуже смачно! Приготуйте і переконаєтеся в цьому самі! Опис приготування: Хочу поділитися з вами рецептом приготування підливи з тушонки! Підлива, приготована цим способом, універсальна - вона підійде і ідеально доповнить практично будь-яку страву! Ще один плюс полягає в тому, що вам не доведеться довго стояти біля плити: підлива готується швидко і просто, впорається навіть початківець кулінар. Як приготувати підливу з тушонки? Я розповім про це нижче! Основний інгредієнт: М'ясо/Овочі/Субпродукти/Тушенка Блюдо: Соуси/До м'яса/К птиці Інгредієнти:
Кількість порцій: 8-10 Як приготувати Підливка з тушонки 1. М'ясо нарізаємо невеликими шматочками і обсмажуємо в сковороді на олії. 2. Моркву чистимо і натираємо на тертці або нарізаємо, як вам більше подобається. 3. Цибулю теж чистимо і нарізаємо півкільцями. 4. Додаємо моркву і цибулю в сковороду до м'яса, перемішуємо і тушкуємо 2 хвилини. 5. Тим часом розводимо томатну пасту водою. 6. Потім додаємо до м'яса розведену томатну пасту, сіль і спеції, перемішуємо. Накриваємо кришкою сковороду, зменшуємо вогонь. Тушкуємо 7 хвилин. 7. Далі додаємо суміш овочів. Знову все перемішуємо і продовжуємо тушкувати ще приблизно 3 хвилини. 8. Підлива готова! Посипаємо зеленню і подаємо до столу. Смачного! Погодьтеся, покроковий рецепт з фото - це до геніальності простий спосіб дізнатися, як приготувати Підливка з тушонки в домашніх умовах. Приготування не забере у вас багато часу, а самостійно зроблене блюдо принесе радість не тільки вам, але і вашим близьким. На нашому сайті викладено класичний рецепт приготування, проте ніщо не заважає вам на свій розсуд доповнити склад продуктів своїми коханими і зробити ще більш смачний домашній Підливка з тушонки. Кулінарія - улюблене заняття мільйонів людей, але не варто забувати, що зайві калорії можуть зіпсувати фігуру! |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 625