Грибний суп з локшиноюЧас приготування: 50 хв Дуже смачний супчик, призначений для ситного обіду. Для приготування супу були використані білі сушені гриби, а також готова домашня локшина. Вийшло неперевершено добре! Опис приготування: Це класичний рецепт приготування грибного супу з локшиною. Я брав готову домашню локшину (пригостили), а взагалі вона готується наступним чином: з яєць, борошна, солі й води замішується тісто, потім воно розкочується і нарізається на тонкі смужки локшини. Все дуже просто, бажаю вам успіху! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Гриби/Білі гриби/Локшина Блюдо: Супи Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Як приготувати Грибний суп з локшиною Відваріть гриби в підсоленій воді, довести до кипіння. Додати картоплю, порізану кубиками. Дрібно нарізати селеру, цибулю і моркву. Також додати в бульйон. Коли картопля майже зварилася, кладемо локшину, лавровий лист, подрібнений часник і спеції. Перемішуємо і варимо до готовності локшини. У готовий суп додайте подрібнену зелень, дайте супу настоятися під кришкою 10 хвилин. до столу, подавайте зі сметаною. Смачного! Ви не випадково забрели на сторінку, де знаходиться опис того, як готувати Грибний суп з локшиною в домашніх умовах. Хочете спробувати це неповторне блюдо? Тоді вперед! Прослідкуйте, які продукти містить вищеописаний список інгредієнтів, і купіть все потрібне в магазині. Якщо не подобається класичний склад - можете спробувати приготування на свій розсуд, але за відсутності досвіду в кулінарії, краще нічого не міняти. Потім розгляньте рецепт приготування по кроках, вивчаючи фото кожної окремої дії. У вас вийде смачний Грибний суп з локшиною, якщо будете дотримуватися всі описані правила. Вивчивши рецепт, приступайте до справи, але завжди підглядайте в записі, щоб не забути, як зробити той чи інший крок. Тепер ви знаєте, простий спосіб здивувати близьких своїм кулінарним мистецтвом! Але не забувайте враховувати калорійність всіх вхідних у виріб продуктів, щоб уникнути проблем зі здоров'ям і зайвою вагою. |
||
Категорія: Супи Переглядів: 95