Млинці з м'ясом і грибамиЧас приготування: 45 хв Млинці з м'ясом і грибами (у нас їх називають налисники) - дуже смачна страва з усім знайомих інгредієнтів. Найсмачніше млинчиків я не пробувала - і ви, напевно, теж :) Опис приготування: Це - рецепт моєї мами. Всякий раз, коли вона питала, які млинчики приготувати - млинці з м'ясом і грибами або млинчики з варенням - я вибирала перші. Готуються такі млинці трохи довше і складніше, однак і виходять вони більш смачними і ситними. Такі млинці подобаються всім - і чоловікам, і жінкам (мені, принаймні), і дітям, тому страва добре для тих випадків, коли одним махом потрібно нагодувати всю сім'ю. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл/Масляна Основний інгредієнт: М'ясо/Гриби/Фарш Блюдо: Випічка/Млинці Географія кухні: Російська кухня/Республіки СРСР/Українська Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-8 Як приготувати Млинці з м'ясом і грибами Почнемо з начинки. Ось інгредієнти для його приготування. Якщо не відчуваєте нелюбові до цибулі - можете додати в начинку і його. Свинячий фарш обсмажуємо в маслі до повної готовності. Потім в тій же сковороді обсмажуємо дрібно нарізані гриби і цибулю. Знову ж таки, до готовності. Змішуємо обсмажений фарш, гриби з цибулею і відварені яйця. Солимо, перчимо. Пропускаємо начинку через м'ясорубку або подрібнюємо за допомогою процесора. У подрібнену начинку додаємо трошки майонезу, перемішуємо. Тепер беремося за млинці. Розбиваємо в ємність яйця. Туди ж додаємо борошно і воду. Туди ж - молоко і вершкове масло. За допомогою блендера перетворюємо все це справа в однорідну масу. Тісто для млинців, за бажанням, солимо, після чого обсмажуємо млинці на сковороді з невеликою кількістю масла. Обсмажуємо спершу з одного боку ... ... Потім - з іншого. Сильно зажарювати млинчики не треба, тільки щоб вони схопилися і не розвалювалися. Беремо готовий млинчик, викладаємо в його центр трохи начинки. Рівномірно розподіляємо начинку по всьому млинчики. Загортаємо. Виходить ось така гора млинців. Але це ще не все - залишилося розтопити в сковороді трохи вершкового масла і обсмажити в ньому вже згорнуті млинчики до утворення золотистих країв. Тільки потім млинці можна подавати. Смачного! :) Для того щоб приготувати це приголомшливе блюдо - Млинці з м'ясом і грибами, необов'язково бути професійним кухарем. Все що вам потрібно - це купити необхідні продукти, які містить повний список інгредієнтів, і уважно вивчити рецепт приготування. Фото кожної дії допоможе зрозуміти, як зробити той чи інший крок. У домашніх умовах ви можете з легкістю змінювати класичний рецепт страви на свій смак. Простий спосіб догодити будь-якому гурману - додати в блюдо улюблені прянощі, при цьому, не міняючи основний склад продуктів. Не забувайте ставити оцінку за рецепт, якщо він вас здивував і порадував. Тепер ви знаєте, як приготувати Млинці з м'ясом і грибами. Сподіваємося, домашня кулінарія стане для вас не просто хобі, а найулюбленішим заняттям! |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 573