Млинці зі сливамиЧас приготування: 40 хв Млинці зі сливами - це вкрай вдале поєднання хорошого тесту для млинців і дуже смачною начинки. Такі млинці в поєднанні з хорошим чаєм або молоком - ідеальний початок дня. Опис приготування: По суті, в даному рецепті я представляю вашій увазі відразу два рецепти - рецепт тіста для млинців і рецепт начинки для млинців. Тісто для млинців, принцип приготування якого тут описаний, я взагалі вважаю дуже вдалим, і в приготовані таким чином млинці можна загортати саму будь-яку начинку. Проте у вересні у нас на кухні була величезна кількість слив, які потрібно було витратити, і тому було вирішено приготувати млинці зі сливами. Що з цього вийшло - дивіться самі :) Призначення: На сніданок/Ситний сніданок/На святковий стіл/Масляна Основний інгредієнт: Фрукти/Слива Блюдо: Випічка/Млинці Географія кухні: Країни Європи Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Як приготувати Млинці зі сливами Яйця змішуємо з сіллю і цукром. Додаємо до яєць 100 мл молока і борошно, гарненько перемішуємо - грудочок бути не повинно. Потім вводимо в тісто залишився молоко і рослинне масло. Гарненько перемішуємо, і вуа-ля - тісто для млинців готово. Виливаємо порцію тіста на суху сковороду (масла не треба - масло вже є в тесті). Обсмажуємо млинчики тільки з одного боку - перевертати не треба. Зливи миємо, видаляємо з них кісточки. Присипаємо сливи цукром, додаємо трохи води, ставимо на повільний вогонь і варимо. Доводимо сливи в сиропі до кипіння і знімаємо з вогню. Сливова начинка готова. На обсмажену сторону кожного млинчика викладаємо невелику частину слив без рідини (рідина буде нашим соусом при подачі). Загортаємо млинчики, як вам зручно. Загорнуті млинчики обсмажуємо в невеликій кількості рослинного масла до золотистого. Подаємо млинці, поливши їх нашим сливовим соусом. Смачного! Млинці зі сливами - всім нам добре знайоме і улюблене блюдо. Давайте разом розглянемо простий, але не менш смачний спосіб його виготовлення. А краще зрозуміти, як приготувати Млинці зі сливами в домашніх умовах нам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Класичний склад інгредієнтів ви можете змінювати на свій смак, проте не забувайте в такому випадку, враховувати калорійність окремих продуктів, щоб не завдати шкоди здоров'ю й фігурі. Перед нами домашній рецепт приготування страви, тому нам знадобляться тільки прості кухонні прилади та начиння. Сам процес не забере у вас багато часу і сил, якщо будете дотримуватися всіх рекомендацій і порад. Сподіваємося, приготування цієї страви принесе вам багато позитивних емоцій, а кулінарія стане для вас улюбленим заняттям. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його за п'ятибальною шкалою і залишити свій відгук або побажання автору. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 164