Млинці на сироватці![]() Час приготування: 15 хв Млинці на сироватці виходять смачними і красивими. Млинці на сироватці виходять трохи товщі звичайних млинців, тому вони гарні для приготування млинцевих тортів. Опис приготування: Приготування: Перемішати в мисці сироватку і соду. Посолити, додати ванільний цукор і перемішати. Розмішати з яйцем, а потім рослинним маслом. Додати необхідну кількість борошна, щоб тісто нагадувало по консистенції рідку сметану. Розігріти масло в сковороді. Вилити в сковороду тісто за допомогою ополоника і обсмажити млинці з обох боків до рум'яної скоринки. Змастити гарячі млинці вершковим маслом і відразу подавати. Призначення: На сніданок/На святковий стіл/Масляна Основний інгредієнт: Борошно і тісто Блюдо: Випічка/Млинці Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Візьміть собі на замітку як приготувати Млинці на сироватці. Цей класичний рецепт дозволить вам швидко і без особливих зусиль зрозуміти, як зробити Млинці на сироватці в домашніх умовах. Дотримуйтесь докладного опису кожного конкретного дії з фото. Дане блюдо завжди славилося своїми смаковими якостями. Його рецепт приготування досить простий і легкий. Традиційний склад інгредієнтів при бажанні можна змінити на свій розсуд. Пробуйте і не бійтеся експериментувати, тоді кулінарія назавжди стане вашим улюбленим заняттям! |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 429