Мариновані опеньки у власному сокуЧас приготування: 1 ч. 0 хв Маринування грибів - процес абсолютно нескладний. Пропоную спробувати замаринувати опеньки у власному соку. З опеньками проблем не виникне, адже це акуратні і чисті гриби! Опис приготування: Як в домашніх умовах приготувати мариновані опеньки у власному соку? Розповідаю .. Для приготування опеньків за цим рецептом вам знадобиться скороварка, у мене п'ятилітрова і я повністю її наповнив грибами. Зазвичай наполягаю гриби до зими, подаю на стіл з ріпчастою цибулею і соняшниковою олією. Гарного вам дня! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Гриби/Опеньки Блюдо: Заготовки/Маринування Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Як приготувати Мариновані опеньки у власному соку Опеньки ретельно промиваємо і очищаємо від усього зайвого. На дно скороварки кладемо пару листів смородини та хрону. Потім наповнюємо її чистими опеньками і засипаємо сіль, цукор, перець, гвоздику і парочку зубчиків часнику. Доводимо гриби в скороварці до кипіння і варимо ще 20 хвилин під кришкою. В кінці додаємо ложку оцту і перемішуємо. Розкладаємо гриби у власному соку по чистих баночках. Закриваємо банки кришками, даємо їм охолонути і зберігаємо в холодильнику. Смачного! Виявивши це приголомшливе блюдо, ви просто зобов'язані з'ясувати, як готувати його вдома. У першу чергу, досконально простудіюйте рецепт приготування. Краще всього заздалегідь придбати всі необхідні продукти, щоб не зупиняти приготування в зв'язку з нестачею одного з інгредієнтів. Далі вам слід підготувати і розставити всю необхідну кухонне начиння і продукти. А зараз дізнаємося, як робити Мариновані опеньки у власному соку в домашніх умовах. У цьому нам допоможе докладний рецепт, кожен крок якого супроводжується фото. Якщо ви любите винаходити, то завжди можете внести зміни в простий склад виробу, прибравши або додавши той чи інший інгредієнт. Проробивши всі дії з опису, ви з легкістю зможете запам'ятати, як приготувати смачний Мариновані опеньки у власному соку самостійно. Творіть і експериментуйте на кухні, і тоді кулінарія буде радувати вас і всю вашу родину день у день. Але не забудьте враховувати калорійність виготовлених виробів, щоб завжди залишатися гарними й здоровими. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 63