Мариновані патисони з капустоюЧас приготування: 1 ч. 0 хв До складу цієї страви входять молоді патисони та цвітна капуста, а також трохи перчика і томатів. Виходить пречудова закуска до м'ясних і рибних страв. Ніжна і хрустка, дуже смачно! Опис приготування: Перед вами не складний, класичний рецепт приготування маринованих патисонів з капустою. Із зазначених інгредієнтів виходить три баночки з маринованими патиссонами: дві літрових і одна - стать літрова. За бажанням, можете додати й інші овочі, наприклад кабачки або моркву. Удачі! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Капуста/Кабачок/Цвітна капуста/Патисони Блюдо: Заготовки/Маринування Інгредієнти:
Кількість порцій: 3 Як приготувати Мариновані патисони з капустою Цвітну капусту 5 хвилин бланшируємо в киплячій воді. На дно стерильних баночок викладаємо: парасольки кропу, гвоздику, перець горошком, патисони та томати цілком (проколоти біля основи), капусту суцвіттями і порізаний смужками перець. Готуємо маринад 1л.:У каструлю засипаємо сіль і цукор, варимо до повного розчинення. Потім кип'ятимо ще 5 хвилин. Перед закінченням варіння додайте оцет. У банки кладемо зубчики часнику і по маленькому шматочку червоного перцю. Заливаємо баночки гарячим маринадом і стерилізуємо їх в каструлі з гарячою водою 15 хвилин, після чого закочує і перевертаємо їх до повного охолодження. Смачного! Сталося чудо! Нарешті ви знайшли саме той рецепт, який шукали. Не можна посперечатися, що Мариновані патисони з капустою - відмінне блюдо. Пропонуємо вам уважно ознайомитися з інформацією, як готувати Мариновані патисони з капустою в домашніх умовах. Як ви вже встигли помітити, рецепт приготування містить не тільки докладний опис кожного кроку, а й фото, що дуже допомагає уникати помилок під час роботи. Пам'ятайте, що ви завжди можете зі сміливістю застосовувати свою фантазію і міняти класичний склад інгредієнтів вироби на свій смак. Улюблені прянощі і спеції додадуть до вашого шедевру вишуканий і неповторний аромат. Візьміть собі на замітку, що бажано завжди рахувати калорії окремих продуктів, щоб залишатися красивими і здоровими. Нехай кулінарія стане для вас улюбленим дозвіллям і чудовим хобі! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 123