Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Лаваш з куркою і сиром
Тісто на галушки
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Смажені рижики
Ожина з цукром на зиму
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Заготовки » Мариновані патисони з капустою

Мариновані патисони з капустою

Мариновані патисони з капустою
Час приготування: 1 ч. 0 хв
До складу цієї страви входять молоді патисони та цвітна капуста, а також трохи перчика і томатів. Виходить пречудова закуска до м'ясних і рибних страв. Ніжна і хрустка, дуже смачно!

Опис приготування:
Перед вами не складний, класичний рецепт приготування маринованих патисонів з капустою. Із зазначених інгредієнтів виходить три баночки з маринованими патиссонами: дві літрових і одна - стать літрова. За бажанням, можете додати й інші овочі, наприклад кабачки або моркву. Удачі!

Призначення: На обід/На вечерю

Основний інгредієнт:
Овочі/Капуста/Кабачок/Цвітна капуста/Патисони
Блюдо: Заготовки/Маринування

Інгредієнти:
  • Патисони - 1 Кілограм
  • Капуста цвітна - 700 Грам
  • Помідори черрі - 7 Штук
  • Перець гострий - 1 Штука
  • Сіль - 50 Грам
  • Оцет - 1 Ст. ложка
  • Цукор - 100 Грам
  • Гвоздика - 8 Штук
  • Кріп - За смаком
  • Часник - 1 Штука (головка)

Кількість порцій: 3

Як приготувати Мариновані патисони з капустою
Мариновані патисони з капустою Цвітну капусту 5 хвилин бланшируємо в киплячій воді. Мариновані патисони з капустою На дно стерильних баночок викладаємо: парасольки кропу, гвоздику, перець горошком, патисони та томати цілком (проколоти біля основи), капусту суцвіттями і порізаний смужками перець. Мариновані патисони з капустою Готуємо маринад 1л.:У каструлю засипаємо сіль і цукор, варимо до повного розчинення. Потім кип'ятимо ще 5 хвилин. Перед закінченням варіння додайте оцет. Мариновані патисони з капустою У банки кладемо зубчики часнику і по маленькому шматочку червоного перцю. Заливаємо баночки гарячим маринадом і стерилізуємо їх в каструлі з гарячою водою 15 хвилин, після чого закочує і перевертаємо їх до повного охолодження. Мариновані патисони з капустою Смачного!
Сталося чудо! Нарешті ви знайшли саме той рецепт, який шукали. Не можна посперечатися, що Мариновані патисони з капустою - відмінне блюдо. Пропонуємо вам уважно ознайомитися з інформацією, як готувати Мариновані патисони з капустою в домашніх умовах. Як ви вже встигли помітити, рецепт приготування містить не тільки докладний опис кожного кроку, а й фото, що дуже допомагає уникати помилок під час роботи. Пам'ятайте, що ви завжди можете зі сміливістю застосовувати свою фантазію і міняти класичний склад інгредієнтів вироби на свій смак. Улюблені прянощі і спеції додадуть до вашого шедевру вишуканий і неповторний аромат. Візьміть собі на замітку, що бажано завжди рахувати калорії окремих продуктів, щоб залишатися красивими і здоровими. Нехай кулінарія стане для вас улюбленим дозвіллям і чудовим хобі!
Категорія: Заготовки Переглядів: 123   
Схожі рецепти страв з фото:
Патисони, мариновані з помідорами
Патисони, мариновані на зиму
Патисони, мариновані без стерилізації
Патисони, консервовані з огірками
Патисони, мариновані шматочками
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.