Баклажани з овочами на зимуЧас приготування: 1 ч. 0 хв Економно і швидко можна зробити дуже смачну заготовку на зиму - баклажани з овочами на зиму в домашніх умовах! Самі ж знаєте, напевно, як взимку душа просить смачних салатів! Так запасіться ж! Опис приготування: Отже, якщо ви ще не знаєте, як приготувати баклажани з овочами на зиму, - ось вам і рецепт! Як бачите, він досить простий, так що соять довго над плитою не доведеться. До того ж, щодо смаку вже готової заготовки можу сказати, що вона дуже делікатна, - нітрохи не гостра, та й не сказати, щоб сильно солона. Але мені, наприклад, такий рецепт приготування баклажанів з овочами на зиму цим і подобається, - вже відкривши взимку банку можна заправляти такі баклажани чим завгодно, і подавати до будь-якої страви і будь-якому гостю, - смачно і універсально, спробуйте! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан Блюдо: Заготовки/Консервація Географія кухні: Російська кухня Дієта: Пісні страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-7 Як приготувати Баклажани з овочами на зиму 1. Всі інгредієнти підготуємо. Овочі миємо і чистимо, якщо потрібно, а з помідорів ще додатково знімаємо шкірку. 2. Баклажани ріжемо дрібними кубиками, і присипаємо сіллю, вона прибирає гіркоту. 3. Цибулю нарізаємо тоненькими півкільцями. 4. Всі овочі, що залишилися і приправи змішуємо за допомогою блендера до однорідного стану. 5. Розміщуємо рідку суміш в каструлю, і додамо баклажани і цибулю. Перемішаємо, доводимо до кипіння, і після того, як закипить, тримаємо на вогні ще 20 хвилин. За 5 хвилин до закінчення вливаємо оцет. 6. Розміщуємо в стерильні банки, і закриваємо прокип'яченими ж кришками. Зберігаємо в перевернутому вигляді і в теплі до охолодження. Вдивіться в цей простий, але в теж час унікальний рецепт. Баклажани з овочами на зиму - улюблене блюдо для багатьох людей. Як приготувати Баклажани з овочами на зиму в домашніх умовах вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цього кулінарного шедевра містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати з даного списку, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - цікаве заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайві кілограми постарайтеся щоразу підраховувати калорійність кожного продукту. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 382