Креветки в соєвому соусіЧас приготування: 0 хв Креветки вважаються відмінною легкою закускою. Завдяки наявності у страві соєвого соусу креветки надають страві цікавий і пікантний смак. Опис приготування: Легкий аромат спецій часнику і лимона роблять це блюдо просто чудовим. Простий рецепт креветок в соєвому соусі дозволить вам приготувати цю страву за 50 хвилин, це враховуючи час маринування креветок. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл/Святковий обід Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Морепродукти/Креветки Блюдо: Закуски Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-6 Як приготувати Креветки в соєвому соусі 1. Креветки розморожуємо, очищаємо від панцира і віджимаємо, щоб не було зайвої рідини. Збризгуємо половинкою соку лимона і соєвим соусом, перчимо, залишаємо на 40 хвилин. 2. Цибулю очищаємо, нарізаємо кільцями, часник дрібно нарубают. Зелень дрібно нарубают. Розігріваємо сковороду і додаємо вершкове і оливкове масло, закидаємо порізану цибулю, часник та імбир. 3. Як тільки цибулька злегка підсмажиться, додаємо креветки і заливаємо соєвим соусом, 5 хвилин обсмажуємо і додаємо зелень. Робимо вогонь маленьким і тримаємо ще хвилини 2. 4. Наші креветки готові, викладаємо на блюдо і пригощаємо наших домочадців. Креветки в соєвому соусі стануть відмінною закускою і на святковому столі. Соус у цієї страви виходить просто незрівнянним, смачного! Погодьтеся, це приголомшливий рецепт! Такий простий і такий смачний! Креветки в соєвому соусі - вдале блюдо для будь-якого приводу. Його приготування не займе багато часу. Розгляньте фото, на яких відображені порядок дій та необхідні продукти. Також вивчіть склад і кількість потрібних інгредієнтів. Тепер ви можете запам'ятати, як приготувати Креветки в соєвому соусі в домашніх умовах. Так готується класичний варіант кулінарного виробу, але ви маєте право вносити свої доробки та задумки. Якщо ви придумали інший рецепт приготування - обов'язково поділіться нею з користувачами нашого сайту. Все більше і більше людей об'єднує кулінарія, але не варто нехтувати своїм здоров'ям і фігурою. Важливо враховувати калорійність їжі, що вживається, підраховуючи калорії кожного окремого продукту. Вчіться мистецтву смачно і здорово харчуватися! |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 31