Кабачки в аерогриліЧас приготування: 20 хв Смачні, ароматні і пікантні кабачки в аерогрилі - прекрасний варіант для легкого перекусу або гарніру. Опис приготування: Рецепт приготування кабачків в аерогрилі настільки простий, що з ці блюдом впорається навіть новачок в кулінарії. 1. Для початку необхідно вимити, просушити і нарізати кабачки. Краще всього використовувати молоді кабачки. Нарізати уздовж великими скибочками, щоб зручніше було запікати (при бажанні можна нарізати і кружечками). 2. Нарізані скибочки кабачків посипати сіллю і чорним перцем за смаком. Також можна додати сухих трав та інших приправ. 3. Часник очистити і видавити через прес або натерти на тертці. 4. Змастити кожну скибочку часником (також можна трохи змастити оливковою олією). 5. Відправити кабачки на решітку аерогрилю і випікати близько 15 хвилин (якщо шматочки великі або кабачки не молоді, то може знадобиться трохи більше часу). 6. Тим часом вимити, просушити і подрібнити кріп або іншу свіжу зелень. 7. Змішати сметану з кропом - це буде соус. При бажанні можна додати трохи чорного меленого перцю. 8. Кабачки в аерогрилі в домашніх умовах краще подавати до столу гарячими зі сметанним соусом. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Кабачок Блюдо: Закуски Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Вдивіться в цей простий, але в теж час унікальний рецепт. Кабачки в аерогрилі - улюблене блюдо для багатьох людей. Як приготувати Кабачки в аерогрилі в домашніх умовах вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цього кулінарного шедевра містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати з даного списку, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - цікаве заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайві кілограми постарайтеся щоразу підраховувати калорійність кожного продукту. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 229