Курча на сковородіЧас приготування: 35 хв Рецепт приготування курчати на сковороді, або як його люблять називати - курчати тютюну, дуже простий, і вкорочує час готування всіма улюбленого доповнення до гарніру як мінімум удвічі! Відмінно! Опис приготування: Головне, що стосується цього рецепта приготування курчати на сковороді, - так це не дозволити йому гаситися, - не варто повністю його закривати кришкою, додавати воду або робити маленьким вогонь, адже в курча тютюну головне - це апетитна скоринка! Так що розповідаю, як зробити курчати на сковороді згідно з усіма традиціями готування! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Птах/Курка Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Курча на сковороді 1. Курча розрізаємо вздовж грудинки. 2. Трохи відбиваємо молотком, не сильно, кістки ламати не потрібно, але злегка прогните хребет і гомілку у зворотний бік, щоб кісточки вийшли з суглобових сумок, тут потрібно домогтися того, щоб курча став максимально плоским. 3. Натираємо сіллю, перцем і сметаною з усіх боків. 4. Растапливаем вершкове масло на сковороді, і смажимо 15 хвилин з одного боку, поклавши зверху якийсь гніт, в даному випадку - каструлю. 5. Перевертаємо і смажимо ще 10-15 хвилин з іншого боку під кришкою. 6. Ось і все! Готово, насолоджуйтеся! У вас напевно відмінний смак, якщо ви знаходитесь на цій сторінці. Курча на сковороді - страва, що володіє вишуканими і неповторними якостями. Перед нами простий рецепт приготування цього кулінарного виробу, прикрашений фото кожного окремого кроку. Прочитавши, як приготувати Курча на сковороді в домашніх умовах, сміливо приступайте до справи. Щоб приготування пройшло швидко і легко, дотримуйтеся порад і рекомендацій, зазначених автором. Якщо і у вас вийшло зробити Курча на сковороді смачно і просто, поділіться своїми враженнями в розділі коментарів і оцініть рецепт по достоїнству. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 44