Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Короп запечений в рукаві
Морозиво з ожиною
Дієтичне тісто для пельменів
Ожина з цукром на зиму
Сосиски в тісті на сковороді
Шматочки кабачків в клярі
Запечені кабачки в духовці
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Випічка » Млинці з пахтою і ожиною

Млинці з пахтою і ожиною

Млинці з пахтою і ожиною
Час приготування: 1 ч. 0 хв
Рецепт приготування млинців з кукурудзяного борошна з пахтою, ожиною та медом.

Опис приготування:
Зробити соус. Встановити сито з 3 шарами марлі над великою мискою. Нагріти сколотини в середній каструлі на слабкому вогні, поки прозора рідина не відокремиться від молока. Зменшити вогонь до мінімуму, довести до кипіння. Зняти з вогню, дати постояти 3 хвилини. Вилити сколотини в сито, накрити вільно поліетиленовою плівкою. Охолодити близько 3 годин (або поставити в холодильник на ніч). Перед подачею на стіл додати цукрову пудру.

Зробити млинчики. Змішати борошно, кукурудзяне борошно, соду, сіль і мускатний горіх в мисці. Збити яйце, яєчний білок, молоко, сколотини, мед і масло в іншій мисці. Поступово додати суміш борошна, збиваючи до отримання однорідної маси. Помістити суміш в герметичний контейнер, охолодити 30 хвилин.

Скропити сковороду маслом, нагріти на середньому вогні. Зняти з вогню, влити 2 1/2 столові ложки тесту. Зменшити вогонь до низького. Смажити млинці до золотистих країв, від 45 до 60 секунд з кожної сторони. Повторити з рештою тестом.

Перемішайте разом ожину і лікер. Дати постояти 15 хвилин, часто помішуючи. Розділити млинці між тарілками. Викласти на кожну 1/4 чашки соусу. Посипати ожиною, полити лікером з миски. Посипати цукровою пудрою і подавати.

Призначення: На сніданок/Для дітей/На сніданок/На десерт

Основний інгредієнт:
Ягоди/Ожина
Блюдо: Випічка/Десерти/Млинчики
Географія кухні: Країни Європи/Французька

Інгредієнти:
  • сколотин - 6 Чашок (Для соусу:)
  • цукрової пудри - 4 1/2 чайної ложки
  • борошна - 1/4 склянки (Для млинчиків:)
  • кукурудзяного борошна - 2 Ст. ложки
  • соди - 1/4 чайної ложки
  • мускатного горіха - 1 Щіпка
  • солі - 1 Щіпка
  • велике яйце - 1 Штука
  • яєчний білок - 1 Штука
  • молока - 1/4 Чашки
  • сколотин - 1/4 склянки
  • меду - 1 1/2 чайної ложки
  • масла каноли - 1/2 чайної ложки
  • ожини - 3 1/2 Склянки
  • черносмородинового лікеру Creme de Cassis - 1/4 Чашки
  • цукрової пудри - 1 Чайна ложка

Кількість порцій: 6
Візьміть собі на замітку як приготувати Млинці з пахтою і ожиною. Цей класичний рецепт дозволить вам швидко і без особливих зусиль зрозуміти, як зробити Млинці з пахтою і ожиною в домашніх умовах. Дотримуйтесь докладного опису кожного конкретного дії з фото. Дане блюдо завжди славилося своїми смаковими якостями. Його рецепт приготування досить простий і легкий. Традиційний склад інгредієнтів при бажанні можна змінити на свій розсуд. Пробуйте і не бійтеся експериментувати, тоді кулінарія назавжди стане вашим улюбленим заняттям!
Категорія: Випічка Переглядів: 381   
Схожі рецепти страв з фото:
Млинці з кукурудзяного борошна
Морозиво з ожиною
Желе з рожевого вина з ожиною
Млинці на сироватці
Млинці на кислому молоці
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.