Макарони з грибамиЧас приготування: 30 хв Рецепт макарони з грибами - приготування макаронних виробів з грибами, креветками і часником. Ідеальне поєднання свіжих лисичок з пастою і морепродуктами наділяє блюдо чудовим смаком. Опис приготування: Гриби-лисички нарізаються і обсмажуються на вершковому маслі протягом 15 хвилин, додається сіль і перець за смаком. Очистіть креветки від панцира, змішайте їх з грибами, додавши до інгредієнтів рубаний часник, після чого маса смажиться ще близько 5 хвилин. Макарони відварюють у підсоленій воді, відкидаються на друшляк. Щоб вода стекла, і заправляються вершковим маслом. Якщо такого немає, то можна використовувати маргарин. Перед тим, як подавати страву, укладіть макарони, а поверх них розкладається грибна і креветочная суміш, яка прикрашається свіжою рубаною зеленню кропу і петрушки. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Макарони Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Ви не випадково забрели на сторінку, де знаходиться опис того, як готувати Макарони з грибами в домашніх умовах. Хочете спробувати це неповторне блюдо? Тоді вперед! Прослідкуйте, які продукти містить вищеописаний список інгредієнтів, і купіть все потрібне в магазині. Якщо не подобається класичний склад - можете спробувати приготування на свій розсуд, але за відсутності досвіду в кулінарії, краще нічого не міняти. Потім розгляньте рецепт приготування по кроках, вивчаючи фото кожної окремої дії. У вас вийде смачний Макарони з грибами, якщо будете дотримуватися всі описані правила. Вивчивши рецепт, приступайте до справи, але завжди підглядайте в записі, щоб не забути, як зробити той чи інший крок. Тепер ви знаєте, простий спосіб здивувати близьких своїм кулінарним мистецтвом! Але не забувайте враховувати калорійність всіх вхідних у виріб продуктів, щоб уникнути проблем зі здоров'ям і зайвою вагою. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 35